Ce s-a întâmplat cu Georgiana de la „Mireasă pentru fiul meu”, după ce a pierdut în faţa rivalei sale!

georgiana si ali mpfm 6Pentru Georgiana, competiţia „Mireasă pentru fiul meu” a fost una plină de experienţe, atât plăcute, cât şi neplăcute. După acest sezon de foc însă, fosta concurentă îşi aduce aminte cu bucurie de momentele petrecute în emisiune.
După ce s-a terminat finala „Mireasă pentru fiul meu”, Georgiana s-a dus acasă, în Galaţi, şi a postat un mesaj de mulţumire pentru toţi care au susţinută. Fosta animatoare a vorbit şi despre ce a însemnat această experienţă unică pentru ea.

„Vreau să mulțumesc tuturor celor care m-au susținut și mi-au fost alături! A fost cea mai frumoasă și inedită experiență trăită la intensitate maximă! Am plecat de acolo cu un gol în stomac. Am rămas cu amintiri frumoase și trăiri unice. Am cunoscut oameni cu caractere frumoase și diferite. Nu regret nimic din ceea ce a fost și chit că am făcut unele alegeri greșite, într-un final am învățat ceva din ele. Cei mai importanți oameni pentru mine sunt cei care au crezut in mine, care mi-au fost alături indiferent de alegerile făcute, care m-au susținut de la început cu bune și cu rele. Doamna Paula a câștigat toată admirația noastă (a concurenților), este o femeie extraordinară, plină de viață și energie pozitivă. Toate părerile negative pentru mine au fost constructive. Vă mulțumesc încă odată tuturor, din suflet!” a scris Georgiana pe contul său de socializare.

Competiţia a fost una plină de suişuri şi de coborâşuri pentru blondă. După ce a ieşit prima dată din concurs, fosta concurentă a început să formeze o relaţie cu Ali, care a avut fost înainte în cuplu cu Edith. Acesta a părăsit-o la scurt timp după ce s-au întors în emisiune, iar Georgiana a fost foarte afectată la acel moment.

sursa: facebook[.]com

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *