Ce spune Mirela Boureanu Vaida despre viitorul emisiunii MPFM, dupa descinderile de la ANAF

mirela boureanu vaida despre inchiderea antenelorMirela Boureanu Vaida a fost prezentă în această seară la ”Sinteza Zilei” pentru a vorbi despre situația cu care trustul Antena Grpup se confruntă, după ce inspectorii ANAF au descins în această zi pentru a transmite o notificare de evacuare.

Prezentatoarea emisiunii ”Mireasă pentru fiul meu” este îngrijorată în legătură cu situația colegilor săi de trust și nu știe ce se va întâmpla în următoarea perioadă cu emisiunea pe care o prezintă.

”Cei care joacă țonțoroiul pe mormântul acestor oameni nu înțeleg faptul că există mii de oameni. De la șoferi și până la oamenii care montează, oameni care plătesc taxe la stat și care au famili. E ca și cum ai închide o uzină.

Vorbim despre niște oameni care sunt vânați și că nu se gândesc că noi vrem să muncim. Eu sunt pe post de cinci ani încoace. Aveam sâmbătă emisiune până la 19, acum am de la 14 la 16 și nu știu dacă voi mai fi pe post. Este inadmisibil, că este vorba despre țara în care am ales să îmi nasc copilul și țara în care îmi voi naște următorul copil”, a spus Mirela Boureanu Vaida la ”Sinteza Zilei”, de la Antena 3.

Antena 3 și celelalte posturi ale trustului Antena Group riscă oprirea emisiei, după ce inspectorii ANAF au descins la sediile confiscate ale redacțiilor de știri și în clădirea Antena Group pentru a transmite o notificare de evacuare în termen de cinci zile, începând de astăzi.

loading...
Distribuie:

Vezi si:

9 comentarii la “Ce spune Mirela Boureanu Vaida despre viitorul emisiunii MPFM, dupa descinderile de la ANAF

 1. Elly

  Amuzant. Antenele au 2 ani de cand trebuia sa se mute din actualul sediu. Constituta e incalcata de slugile lui Vociulescu din psd, cele care vor sa se treaca cu vederea legea discriminarii!

  Reply
  1. alesia

   sa fi prost e un dat, dar sa vorbesti, sau ma rog, sa scrii prostii e un pacat! Mai informeaza-te ca ai lacune!

   Reply
 2. cula

  Foarte bine ca se inchid. Macar daca s.ar inchide,dar nu vad minunea asta. Spalare de creier in masa,papusi gonflabile vii lipsite de creier,batrani adusi pentrubraiting. E scarbos. Foarte bine ca se inchide. Cat au furat astia nu le mor copiii de foame nu le mai plangeti de mila!!!

  Reply
 3. Dragos I.

  Eu nu cred ca va evacueaza ANAFU asa din senin, sedile trebuie confiscate de multa vreme dar voi sunteti destepti cei de la ANTENA 1 si manipulate pooporu ca nu stiti blab bla bla ca doar aveti avocati, juristi nu sunteti singuri in tara asta si detineti voi puterea respectati legea si VOICULESCU SA PLATEASCA SI LINGAI DIN POLITICA

  Reply
 4. Mary

  Cand s-a inchis OTV-ul s-a jucat tontoroiul de catre cei de la Antene si s-a aplaudat.
  Cand ei Antena 3 in frunte cu Gadea au peopus inchiderea B1 nu s-au gandit ca vor urma si ei pe urma celorlalti?
  Daca Realitatea a intarziat cu taxele ,CNA-ul a dorit sa inchida Realitatea ,ce de la A3 bateau din palme si fortau nota sa fie desfintata Realitatea. Iata acum le-a venit si lor randul sa fie evacuati din sedii. Nu le desfiinteaza emisiunile ,isi pot cauta sedii ,sa plateasca chirie si sa manace rahat in continuare.

  Reply
 5. ella06

  Subscriu la ce-ati scris,s-a gasit si Vaida noastra mare comentatoare,sa mori de ras,nu alta!Greu de urnit hahalerele de acolo atata vreme cat PSD-ul e la putere si securistul tigan Voiculescu conduce din umbra dincolo de gratii Antenele,din partea mea sa plece invartindu-se desi nu cred ca se va intampla.
  Hai Mirelo la mireseala si facut copii,lasa lamentarile ca esti jalnica.

  Reply
 6. elena

  Asa ne trebuie cu comentariile unor asfel de oameni se duce tara de rapa.Dece e bine sa fie inchise ca i-au descoperit pe toti hotii tarii ? cu toate astea ANAF-ul ii lasa in pace pe cei care au furat cu adevarat .

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *