Ce spune Mirela Boureanu Vaida despre viitorul emisiunii MPFM, dupa descinderile de la ANAF

mirela boureanu vaida despre inchiderea antenelorMirela Boureanu Vaida a fost prezentă în această seară la ”Sinteza Zilei” pentru a vorbi despre situația cu care trustul Antena Grpup se confruntă, după ce inspectorii ANAF au descins în această zi pentru a transmite o notificare de evacuare.

Prezentatoarea emisiunii ”Mireasă pentru fiul meu” este îngrijorată în legătură cu situația colegilor săi de trust și nu știe ce se va întâmpla în următoarea perioadă cu emisiunea pe care o prezintă.

”Cei care joacă țonțoroiul pe mormântul acestor oameni nu înțeleg faptul că există mii de oameni. De la șoferi și până la oamenii care montează, oameni care plătesc taxe la stat și care au famili. E ca și cum ai închide o uzină.

Vorbim despre niște oameni care sunt vânați și că nu se gândesc că noi vrem să muncim. Eu sunt pe post de cinci ani încoace. Aveam sâmbătă emisiune până la 19, acum am de la 14 la 16 și nu știu dacă voi mai fi pe post. Este inadmisibil, că este vorba despre țara în care am ales să îmi nasc copilul și țara în care îmi voi naște următorul copil”, a spus Mirela Boureanu Vaida la ”Sinteza Zilei”, de la Antena 3.

Antena 3 și celelalte posturi ale trustului Antena Group riscă oprirea emisiei, după ce inspectorii ANAF au descins la sediile confiscate ale redacțiilor de știri și în clădirea Antena Group pentru a transmite o notificare de evacuare în termen de cinci zile, începând de astăzi.

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *