Cine o va inlocui pe prezentatoare la Mireasa pentru fiul meu?

mirela boureanu vaidaUndeva la inceputul lunii iunie Mirela Boureanu Vaida va intra in concediu prenatal. Primul nume al viitoarei prezentatoare a fost deja facut public.

In emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi, 15 februarie 2016, a fost prezenta si Mara Banica pentru a discuta pte seama unor subiecte care au aparut pe siteurile mondene.

Intr-un dialog cu Mirela Vaida si Mara Banica, cel mai sustinut cuplu din acest moment, Adriana si Valentin au adus in discutie un subiect care macina pe toata lumea: „Cine o va inlocui pe prezentatoare la Mireasa pentru fiul meu?”. Cei doi indragostiti au dezvaluit ca au auzit zvonuri ca aceasta va fi inlocuita de catre Mara Banica.

„Am vorbit despre doamna Mara ca am auzit ca va poate inlocui in emisiune”, a marturisit Adriana la „Mireasa pentru fiul meu”, de la Antena 1.

Vaida a intrebat direct, fara sa stea pe ganduri: „Ma inlocuiesti, Mara?”

„Bai, nu stiu, si eu ma intreb! Sincer, nu stiu! Si pe mine ma intreaba toata lumea. Ajung uneori sa-i inteleg si pe cei din casa, care-si fac tot felul de scenarii”, a venit raspunsul Marei Banica.

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *