Cine va castiga Marea Finala?

Pe 24 august 2013 va avea loc mult asteptata Finala a emisiunii Mireasa pentru fiul meu.
Lupta dintre concurenti a devenit acerba acum, inainte de final. Taberele sunt bine formate, iar lupta de a ramane in casa se da intre ele.

Care vor fi cei ce vor fi eliminati inainte de Finala, care vor face parte din tabloul final,asta depinde numai de telespectatori.
Cine se va casatori? Si cine va castiga Marele Premiu?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

22 comentarii la “Cine va castiga Marea Finala?

 1. sendy

  aceste cuvinte ar trebui sa fie ultimile pe care le auzim de la Coco”Ce fata am de gigolo/mor femeile dupa mine, ce misto”
  Te lasa fara cuvinte ,si iti vine un dor de a o trimite direct la mama acasa.
  Rusine, sa plece si sa ramana Razvan

  Reply
 2. Angelica

  NICOLAE___ asa este, eu sustin ca pe lista era Cosmin, de aceea Mirela a intarziat sa spuna, astepta sa i se sufle in casca. Vazand reactia Cristinei au inversat voturile.Cristina si-a dat drumul la gura, si inca va spune multe din culise, daca ramanea in casa, vorbea zilnic, asa numai cand va fi invitata si nu cred ca se va intampla de multe ori.
  Asa ca luk(Miriam) degeaba ai scris mai sus „sic”numai ca sa fii gigi contra,pana acum s-a adeverit ceea ce am presupus inca de la inceputul acestui…..nu stiu cum se numeste teatru prost???!

  Reply
 3. D..M.

  Ca sa fac o gluma, Cine vrea stafful. Sansele cele mai mari le are Andreea in momentul de fata. Daca o sa fie eliminat si Cosmin cresc sansele Lorenei.

  Reply
 4. Anda

  Am presimtit plecarea Cristinei si iata ca s-a itamplat .cea mai naturala fata din concurs ,sigur niciuna nu e usa de biserica ,dar cel putin ea nu fuma ,nu se machia excesiv ca Lore si Andreea ,nu spun de Cocota .Ea e ofilita si consumata …si mincinoasa sadea ,inspira sila si dezgust . M-a revoltat interventia deplasata a tatalui -supozitor ,mare nesimtit de om ,de toata jena sa explici ce nu poti ,sa arunci in continuare cu noroi intr-o doamna care a vrut sa-ti protejeze fiica nedand amploare jignirilor aduse …Sant oameni care nu inteleg bunatatea semenilor ,in cazul de fatta a D-nei Cristina pentru ca nu cred ca poate sa existe ,ei fiind rai .Ma bucur insa ca a ramas RAZVAN mult prea hulit in ultimul timp ,asupra caruia s-au facut presupuneri de toata jena referitoare la jobul lui si la misiunile lui .Oamenii nu inteleg ,sa-i iertam asa cum face Razvan cu cei care il jignesc .Pana la urma am vazut ca bunatatea e rasplatita .

  Reply
 5. luk

  O sa o luati in goarna cum ati luat-o si anul trecut,ati zacut o luna de oftica ca a castigat Adi pam- pam(vorba Cristinei)a crezut in poalelungi si mintea scurta si uite ca au fost iar pacaliti ca atunci cu voturile pentru Bodrum .Soldatul svek (gibonul) o sa iasa in marea finala pe 24 08 2013

  Reply
 6. denisa din dabuleni

  acest concurs vreau sa fie castigat de catre Andreea-Alin..meri.ta sa castige ..

  Reply
 7. elly 12

  ALIN si ANDREEA VOR CASTIGA.PUR si simplu au stofa si atitudine de invingatori,mai ales Andreea.

  Reply
 8. Maria

  acesta este un barbat disperat care nu vrea sa inteleaga faptul ca o femeia nu il vrea, si arunca acum cu tot ce vrea in ea .pacat nu ar trebui sa supuneti concurentii la asemenea emotii

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *