Concurenti noi MPFM 3

In curand o noua generatie de concurenti se pregatesc cu pasi repezi sa paseasca pragul Casei Mireasa pentru fiul meu. Daca pentru cei care nu formeaza un cuplu i-a bucurat vestea intrarii noilor concurenti, pentru cei care au deja un cuplu i-a intristat. Doamna Mirela ne-a anuntat ca acestia sunt la ultimele pregatiri, iar in cel mai scurt timp sunt gata sa intre competitie. Se pare ca acest lucru se va intampla la Finala Saptamanala din 8 februarie 2014, desi pe unele retetele de socializare, Sorin, fostul concurent, sustine ca intrarea noilor concurenti va avea loc pe data de 14 februarie.

loading...
Distribuie:

Vezi si:

3 comentarii la “Concurenti noi MPFM 3

 1. GERIA

  Mai intii sper sa nu intre niciunul din vechii concurentzi!
  Apoi sa ii lase sa spuna fiecare cine pentru cine intra, ca sa nu trezim mai apoi intr-o ceatza teribila sa nu mai stim cine cu cine, imi doresc pentru Alin o concurenta care sa-l aprecieze si pentru Gina la fel, ar fi bine sa nu fie actori platitzi sau ispite…deja simt ca pentru Oana nu va intra nimeni…(am auzit intr-o pauza in care Oana o ruga pe d-na Mirela sa puna o vorba buna sa mearga la club, iar acolo promitea ca „se va baga in seama” cu cit mai multzi si o sa vada coana Mirela cite mateirale va face)!
  Sorin nu are ce cauta sa reintre, (ar trebui sa apara si Claudia), dupa ce au facut strategii afara eu cred ca nu ar fi de bun simtz sa reintre…o sa vedem ce si cum, nu mai e mult, IOANA, sper ca sa nu hotarasca astia sa intre taman pe 11 febr. cind se reia serialul „nostru”, vom vedea!

  Reply
 2. ioana79

  GERIA,nu cred,nu cred sa reintre vreun concurent!
  Sa vina cei noi,poate se schimba ceva,in bine,desigur.
  Sa le spunem,SUCCES!

  Reply
 3. andreea

  Sper sa intre concurenti frumosi sufleteste si sa le ia premiul celor vechi.sa il vad cu buza umflata pe andrei stie-tot

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *