Concurentii fara cuplu nu-si dau sanse de a ajunge in finala

„Am presimtit ca drumul lui Virgil in acest concurs se va sfarsi astazi. Am sperat totusi sa fie Liliana pe ultimul loc, stiind de dorinta ei de a pleca acasa. Dar cine stie ce intorsatura favorabila poate fi si pentru ea? Virgil a luptat pana-n ultimul moment, desi nu i-a fost usor. Cei din cuplu se plang, desi sunt favorizati aproape in orice. La nominalizari, excursii, fani, cadouri si surprize. El a fost singur, fara prieteni apropiati, cu exceptia lui George, fara o amica, iubita sau mama. Am vazut poze cu Virgil din prima tinerete, si nu arata rau deloc. Faptul ca nu si-a gasit o partenera in acest concurs, a facut ca eliminarea lui sa fie mai repede. Eu nu-i inteleg pe cei fara cuplu de ce se nominalizeza ei, intre ei? Cei din cuplu stiu sa zica: nu exista prietenii, suntem doar noi doi sau trei,etc. Cei din cuplu isi petrec timpul impreuna, dar voi „fraierilor”, va distugeti si micul cerc de socializare si prietenie pe care il aveti. Plus ca daca va doriti sa stati in concurs, aveti sanse mai mari daca sunteti mai multi singuri. Credeti ca celor din cuplu le pasa de voi? Voi sunteti primii sacrificati la orice. Chiar daca este un concurs matrimonial, lasati-ne pe noi sa decidem asta!


Cristina si Cosmin nu au mai fost in materiale, dar au avut grija cameramanii sa-i vedem fata de nemultumire a Cristinei.
Maricel este tipul barbatului care poate iubi mai multe femei la cote maxime, dar la fel de repede le si uita. Ce pot sa mai spun despre el, dupa cate ne-a aratat? Spun doar atat, asa NU. Iar pentru mama si sora lui am un indem. Platitii in continuare toate amenzile, avocatii sau contractele pe care nu le onoreaza(in acest caz nu-l respecta) si-o sa vedeti ce responsabil si matur va deveni in viitor. Cred ca v-ati dat seama ca am glumit si ca de fapt nu aceasta este solutia. Cateodata functioneaza, la fel cum a functionat si replica lui Cosmin la adresa mamei lui, cand cu fiecare cuvant rostit, ridica tonul. Mi-a placut de Cosmin ca i-a spus sa vorbeasca mai tare, dar mai mult mi-a placut ca acea replica a avut efect si imediat a scazut tonul, ba chiar si-a cerut si scuze.”

Articol scris de „D.M” o cititoare fidela a blogului

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *