Conflict intre Tudor si Florin MPFM 5

Conflict intre Tudor si Florin MPFM 5In Gala Mireasa pentru fiul meu de astazi, 6 Februarie 2016, sase baieti noi si-au facut aparitia in casa Mpfm, dar nimeni nu se astepta ca din prima zi sa avem parte si de un conflict. Mai exact este vorba despre o afirmatie facuta de Tudor „Imi plac fetele care au venit”, de aici si pana la o scanteie a fost nevoie doar de un pas. Florin, noul concurent s-a sesizat tinand sa-i atraga atentia lui Tudor tot printr-o gluma spunandu-i ca a inceput noul sezon Next Star pentru copii sub 12 ani. Insa aceasta interventie facuta de Florin a simtit-o imediat, 3 fete l-au nominalizat astfel Florin, noul concurent este propus spre eliminare si poate fi votat de public pe www.voteazamireasapentrufiulmeu.ro timp de o saptamana daca sa plece sau nu din competitie. Materialul il puteti gasi mai jos.

loading...
Distribuie:

Vezi si:

10 comentarii la “Conflict intre Tudor si Florin MPFM 5

 1. Mary

  Tudor a fost obraznic si era normal sa i se raspunda pe masura glumei lui prostesti.
  Imi place de acest Florin.

  Reply
 2. Angela

  Dupa parerea mea, Tudor a facut acea afirmatie, in sensul ca nu au venit si fete si a multumit stafului pentru fetele intrate. Bineinteles, la misto.

  Reply
 3. Ela

  La aranjat bn pe copilul Tudor..bravo lui …votăm sa rămână…asa o sa prindă viața casa fetelor!

  Reply
 4. Fan emisiune

  Buna
  Gluma lui Tudor nu a fost tocmai ok a sarit Doamna Luiza repede daca era acea gluma invers mai era la fel nu cred.Tudor aroganta ta superioara crezi ca impresioneaza pe cineva deloc nu esti decat un om dupa varsata cu fata si caracter de 15 ani.

  Reply
 5. ilinca

  TUDOR ar fi bine sa plece din aceasta emisiune nu merita sa stea cu asemenea vocabular !iar mama lui sa stea acasa nu vreau sa vad asemenea oameni in aceasta emisiune .de la inceput au spus ca vin pentru bani ……CU FLORIN NU TREBUIA SA VB. ASA ESTE UN BAIAT CU CAPUL PE UMERI IAR TUDOR VAI VAI !

  Reply
 6. costi09c

  a avut dreptate florin cand azis ca tudor a zis-cai plac fetele care au intrat an casa—–rusine tudor

  Reply
 7. costi09c

  bravo florine –ami place ca iai traso peste nas lui tudor acest prefacut si fals de sine–sa nu uite ca si ei au fost an aceiasi postura ca noii concurenti

  Reply
 8. alexandra

  Florin , de la aceasta afirmatie, a pornit un intreg scandal in casa Mpfm . A fost perpeput ca un arogant , un om rece care nu stie sa cucereasca o fata si plin de sine venit cu textele de acasa . Pana sa vina el , cu toate ca n am urmarit in totalitate showl , unii dintre concurentii vechi mi se pareau oameni normali mental dar acum chiar si la varste de pesre 20 de ani mi se par infantili in comparatie cu moful de convieturire al lui Florin . Poate de aceea nici nu il suporta , o sa ajunfa sa iasa la iveala invida . huo.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *