Corina si Iulia – primele concurente care parasesc competitia Mireasa Pentru Fiul Meu Sezonul 2

corina si iulia mpfm
La Finala Saptamanii trecute s-au facut nominalizari de fete, iar majoritatea mamelor le-au propus spre eliminare pe Corina si Iulia, acestea nemaidorind sa mearga mai departe in competitie. Telespectatorii au avut la dispozitie intreaga saptamana pentru a vota ca cele doua fete sa ramana sau sa plece. Pe intreaga saptamana cele doua fete si-au manifestat dorinta de a pleca, astfel ca cei de acasa au tinut cont. Corinei i s-a atribuit culoarea albastru, iar Iuliei rosu. Albastru a fost votat in proportie de 59.6% pentru a pleca si 40.4% pentru a ramane, in timp ce rosu 73,5% pentru a pleca si 26.5% pentru a ramane.
Corina si Iulia sunt primele fete ce parasesc competitia Mireasa Pentru Fiul Meu Sezonul 2. Cele doua concurente vor fi invitate in emisiunea de luni, 15 octombrie 2012, la antena 1.


Credeti ca cele doua concurente meritau sa paraseasca competitia?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

14 comentarii la “Corina si Iulia – primele concurente care parasesc competitia Mireasa Pentru Fiul Meu Sezonul 2

 1. Miriam

  IOANA ___bine ai spus tu ca Corina nu merita sa coboare atat de jos intrand in conflict cu cele patru,pentru ca Andreea e a patra pitipoanca,si asta crede ca vorbeste cu cocalarii ei dintre blocuri?Alin se iubeste asa mult ,se crede un Adonis dar este un neispravit care se stramba din cinci in cinci minute,nici asta nu stie lega o fraza cap coada,banii au fost motivul venirii lor din vagauna unde locuiesc,frate cum il descrie maica-sa ca pe un sfant care in loc de biserica este asezat in alimentaruta de la colt unde mergeau fetele sa ii pupe poza!Cum le-a scapat astora printre degete fete ca Stefania,Corina Flori si baieti ca Cosmin,cred ca vor scapa urgent de ei!Raman numai piti ,ciudatii si coloratii.Felicitari Corina ca nu ai vrut un cuplu cu acesti trantori,care au profitat de munca mamei in strainatate ptr. asi cumpara o diploma,dar nu stie sa incropeasca o fraza,aproape toti au ticuri fizice si verbale,daca ne mai uitam mult la rahatul de em. vorbim si noi ca ei,vorba ta Rodiana….cautam em . chiar daca juram ca nu mai pierdem timpul cu asemenea prostie,dar cred ca si dependenta de sit este de vina?

  Reply
 2. zorro

  De ce se uita oare ca timp de o luna de zile d.Mirela le etala pe cele trei pisi iar restul asistau ca niste spectatori, rar erau provocate mamele la discutii.Cand sa fi vorbit restul fetelor?? Iar cand a vorbit CORINA sau LILIANA sau FLORINA le-au sarit toti la gat ca sunt invidioase si geloase.Asa ca aceasta fata desteapta a stiut cand sa vorbeasca si cand sa taca.Si bine a facut.Ii doresc mai multa fericire.La fel si IULIEI si sanatate ca are nevoie.

  Reply
 3. Cristina

  Ce scrie mai sus e gresit putin:” Albastru a fost votat in proportie de 59.6% pentru a ramane si 40.4% pentru a pleca, in timp ce rosu 73,5% pentru a pleca si 26.5% pentru a ramane.” Daca era asa Corina trebuia sa ramana si nu sa plece! 😉

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *