Corina şi Traian, foşti concurenţi la MPFM , Crăciun de poveste împreună! Ea – gravidă, el – fericit lângă brad

corina-si-traian-pozaCorina şi Traian formează unul dintre cele mai frumoase şi admirate cupluri care au fost la „Mireasă pentru fiul meu”. După ce au aflat că vor deveni părinţi, cei doi au parte de un Crăciun minunat împreună.

Cei doi îndrăgostiţi sunt în culmea fericirii de când au aflat că primul lor copil este pe drum şi aşteaptă cu nerăbdare momentul când îl vor ţine în braţe. Cu ocazia Crăciunului, aceştia au petrecut momente frumoase împreună în familie.

Traian şi Corina au postat pe o reţea de socializare o fotografie chiar de lângă bradul frumos împodobit, într-o ipostază de-a dreptul adorabilă. Cei doi se bucură de această sărbătoare, fiind prima în care Corina este graviduţă.

Cei doi, extrem de zâmbitori şi fericiţi s-au aşezat lângă brad şi s-au îmbrăţişat pentru fotografie, iar Traian a făcut ceva emoţionant. Acesta nu s-a putut abţine şi i-a pus mâna pe burtică viitoarei mămici, pentru a-I arăta cât de împlinit şi fericit este.

Corina şi Traian au format unui dintre cele mai iubite cupluri din cadrul show-ului matrimonial, însă s-au despărţit la scurt timp după ce au ieşit din competiţie. În urmă cu câteva luni au decis să îşi mai dea o şansă şi în luna mai a acestui an s-au căsătorit.

corina

sursa: facebook

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *