Corina şi Traian Mpfm 3 vor deveni părinţi

corina si traian mpfm vor deveni parintiCorina şi Traian, doi dintre cei mai îndrăgiţi concurenţi din cel de-al treilea sezon al emisiunii Mireasă pentru fiul meu, trăiesc unele dintre cele mai fericite şi emoţionante clipe din viaţa lor: cei doi tineri superbi vor deveni părinţi. Corina este însărcinată în trei luni, iar ea şi alesul inimii ei aşteaptă cu nerăbdare momentul în care îşi vor ţine în braţe copilaşul.

Viitorul tătic a postat astăzi pe Instagram primele imagini cu ecografia iubitei lui, imagini însoţite de mesajul: „Cel mai frumos lucru pe care ţi-l poate da viaţa”.

„Când iubirea nu mai încape în două inimi, se naşte a treia”, a scris pe Facebook mama lui Traian, doamna Iuliana, care şi-a anunţat cu mult entuziasm prietenii de pe reţeaua de socializare că dânsa şi soţul dumneaei vor deveni bunici.

Vestea sarcinii Corinei le-a adus multă bucurie nu doar rudelor şi apropiaţilor celor doi foşti concurenţi, ci şi telespectatorilor emisiunii, care i-au felicitat în număr foarte mare pe viitorii părinţi şi le-au făcut numeroase urări de bine pe reţelele de socializare.

Corina şi Traian au format un cuplu în emisiunea Mireasă pentru fiul meu în luna septembrie 2013, însă la sfârşitul lunii august 2014, după opt luni de relaţie în Casa Mireselor şi trei luni de relaţie în afara competiţiei, s-au despărţit şi au pornit pe drumuri separate. În februaruie anul acesta, Corina şi Traian au decis să-şi mai acorde o şansă şi au devenit din nou un cuplu, iar de atunci trăiesc o frumoasă şi fericită poveste de dragoste, al cărei rod creşte acum în burtica frumoasei Corina.

Traian are 26 de ani şi este din Bacău, iar Corina are 24 de ani şi este de asemenea din Bacău. Cei doi foşti concurenţi locuiesc în Spania, acolo unde Traian este stabilit din copilărie împreună cu familia lui şi unde s-a stabilit şi Corina în vara anului 2014, după ce a părăsit competiţia Mireasă pentru fiul meu.

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *