Credeti ca Octavian si Edina vor forma un cuplu in afara competitiei?

Octavian, fost concurent nora pentru mama 5, a intrat in competitie pentru a o cunoaste mai bine pe Edina. Dupa intrarea in casa acesta a format rapid un cuplu cu ea, insa aceasta inca de la inceput parea ca nu ii impartaseste aceleasi sentimente.
Saptamana trecuta, dupa un conflict avut cu doamna Lena, Edina a pus punct relatiei. La Gala Saptamanala din 21 aprilie 2012, in platoul emisiunii a fost invitata mama Edinei, doamna Florina, respectiv sora Alina.
Alina a declarat ca Alexandra il place pe Dragos dar se indoieste de sentimentele lui pentru ea si ca sora ei ar mai avea sentimente pentru Dragos, iar Octavian ar trebui sa lupte pentru a o cuceri pe Edina. Doamna Florina a spus ca Edina s-a resemnat in privinta lui Dragos, iar Octavian a demonstrat cat de mult o place intrand pentru ea in casa.
Legat de conflictul izbucnit intre doamna Lena si Edina, Lena a declarat ca Edina si Imre au facut un joc, iar ea a incercat sa se apropie mai mult de Edina, insa a fost respins si nici macar privita de aceasta. In replica Edina a spus ca ii place spiritul pe care il emana Imre si nu am vrut sa ii arat nimic lui Octavian, iar acesta a incercat sa se binedispuna cu celelalte fete. Edina a mai adaugat ca nu i-a luat peste picior pe Lena si pe Octavian si ca simte cum timpul petrecut alaturi de acesta stagneaza.


Legat de relatia avuta, Octavian a declarat ca si-ar fi dorit ca Edina sa fie mai deschisa fata de el.
Credeti ca Octavian si Edina vor forma un cuplu in afara competitiei Mireasa pentru fiul meu?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *