Cristi, fost concurent la MPFM, isi cauta jumatatea! Ce trebuie sa stie viitoarea lui iubita

cristi si danut mpfmCristi, fost concurent în cadrul show-ului matrimonial „Mireasă pentru fiul meu”, îşi caută jumătatea. Dacă în competiţie nu a reuşit, tânărul a făcut un anunţ public în care scrie ce criterii trebuie să îndeplinească viitoarea lui iubită. Fostul concurent la „Mireasă pentru fiul meu” are mare grijă ca fata să fie pe placul mamei lui. A scris pe rând cum trebuie să fie, ce să facă, iar la final o încurajare.

„Anunţ de mare importanţă!🤦‍♂️ Caut o fată serioasă cu vârsta cuprinsă între 23-29 de ani dar accept şi mai tânară 🤷‍♀️(cu condiţia să ştie să facă ciorbă). Vreau o fată caldă, iubitoare şi răbdătoare ca să o prezint mamei. Am pierdut banii la cazino şi acum nu am justificare. Mama este nerăbdătoare să te cunoască”, a scris Cristi pe o reţea de socializare.

„Mai greu să se încadreze în cerinţe! Vino din nou la MPFM poate ţi se vor îndeplini dorinţele”, i-au scris prietenii fostului concurent la „Mireasă pentru fiul meu”.

sursa: facebook.com

Distribuie:

Vezi si:

Un comentariu la “Cristi, fost concurent la MPFM, isi cauta jumatatea! Ce trebuie sa stie viitoarea lui iubita

 1. Cristi (vechi dar nu invechit)

  Ma intorc, numai pt. cateva secunde:

  Amalia,
  nu sunt chiar atat de dragut, pentru ca nu am facut decat(numai) o analiza pe textul TAU.
  …Daca este apasat , il accept cu placere, dar sa stii ca eu o sa dispar (cum am mai spus in postarea precedenta) nedorind sa particip la aceasta OBLOGATIE pe care si-au asumato altii…pt aceasta pagina.
  Pe cand postam eu,aceasta pagina, avea un PARFUM placut, intercalat cu IGNORARI pt cei NEbineveniti.
  Acum’ insa, vad ca apar etichetari gratuite printre NEadevaruri.
  Amalia, vreau sa sti ca pseudonimul meu NU este « Mai CRISTI invechit/vechi/ putred sau proaspat »
  Dar vreau sa te intreb pe tine(fara sa-mi raspunzi) : Tu dai cu bita , cu bîta… sau cu bâta intro bătrânică care PARE a fi Senilă, sau Şenilă…care NU poate citi postarile ?

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *