Cristi, fostul iubit al Andradei de la MPFM6, a dat cartile pe fata

andrada si cristiCristi Epure, fost iubit a Andradei, actuală concurentă la „Mireasă pentru fiul meu”, rupe tăcerea. Tânărul a vorbit pe larg despre Andrada şi despre persoanele pe care le susţine acum din competiţie.

Într-o postare pe Facebook, Cristi a spus tăt ce îl deranjează şi de ce alege să nu o susţină pe fosta lui iubită. „Ce pot să spun e că emisiunea asta v-a luat minţile la propriu. Văd comentarii cum ca ar trebui să o susţin pe Andrada. Oameni buni, treziţi-vă şi susţineţi-o. Eu am dreptul să plac şi să susţin pe cine vreau. Iar referitor la „datorită ei am câştigat maşina”, dacă era într-adevăr meritul ei o putea câştiga prin propriile puteri, nu credeţi? Eu am câştigat prin propriile forţe şi cu ajutorul lui Dumnezeu. Nu pot fi ipocrit, Andrada mi-a făcut de mâncare, însă cei car au urmărit live în momentul acela cred că au fost destule momente când era să cedez din cauza ei. Acum având în vedere că nu susţin Andrada, mă jigniţi zilnic chiar şi datorită unui singur like dat la o postare. Încă ceva, Andrada îmi e indiferentă. Am fost dimplomat şi rezervat în tot ceea ce a însemnat noi odată. Iar aşa pentru voi, da, votez Andreea şi Georgiana”, este mesajul lui Cristi.

Andrada formează în momentul de faţă, în casa „Mireasă pentru fiul meu”, un cuplu cu Valentin. Ea a fost împreună cu Cristi în cadrul emisiunii „Mireasă pentru fiul meu 4”. Susţinătorii lui vor să facă o petiţie astfel încât Cristi să intre şi el din nou în casă.

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *