Cristi MPFM 4 a spus adevarul despre despartirea de Andrada

andrada cristi mpfm 4Povestea de iubire dintre Cristi si Andrada a fost pusa mereu sub semnul intrebarii, iar multe voci au spus ca acesta o place mai mult pe fosta concurenta de la „Mireasa pentru fiul meu”, in timp ce ea a ar tanji dupa Radu. Ei bine, relatia lor a fost frumoasa cateva luni, iar mai apoi s-au despartit, Cristi vorbind deschis despre aceasta intamplare.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2016: In urma cu aproape doua luni de zile, Cristi si Andrada anuntau ca s-au despartit, iar acum fostul concurent de la „Mireasa pentru fiul meu” a vorbit deschis despre motivele care au dus la aceasta separare.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2016: „Nu ne-am certat, n-a existat nimeni intre noi. A fost frumos cateva luni, iar apoi s-a rupt ceva. Am facut o pauza pentru ca eu am vrut sa fac scoala de soferi la mine acasa, la Neamt, iar ea sa mearga la Timisoara. Am stabilit sa ne revedem, insa acest lucru nu s-a intamplat.”, a spus Cristi in direct, la Star Matinal.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2016: De asemenea, el a mai povestit ca-si doreste sa se indragosteasca, dar n-are planuri de viitor, ci asteapta ca lucrurile sa vina de la sine.

loading...
Distribuie:

Vezi si:

Un comentariu la “Cristi MPFM 4 a spus adevarul despre despartirea de Andrada

  1. Meggie.

    Si aici mi se pare cusuta cu ata alba explicatia, dar decat sa se balacareasca la tv. mai bine ambalata aceasta dspartire.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *