Cristi MPFM 4 eliminat si el din cursa catre masina?

cristi mpfm 4 eliminat din cursa catre masinaCristi MPFM 4 este al doilea concurent din casa Mireasa pentru fiul meu care va fi eliminat din cursa pentru castigarea masinii.

Dupa ce Danut MPFM a fost eliminat din neatentie, deoarece acelasi Cristi MPFM4 l-a atentionat ca are un bondar pe fata. Auzind asta, Danut a incercat sa scape de aceasta insecta care il deranja, nedandu-si seama ca depaseste cercul insemnat de staff-ul Mireasa pentru fiul meu.

Danut MPFM4 a primit vestea ca va fi eliminat in emisiunea de astazi, dupa ce telespectatorii emisiunii au sesizat staff-ul MPFM. Ei bine, de aceasta data a venit si randul lui Cristi sa greseasca, cel putin asa spun telespectatorii emisiunii Mireasa pentru fiul meu. Imediat dupa ce au venit din pauza, Cristi s-a apropiat foarte mult (sau a depasit) de cercul marcat, atentia lui fiind atrasa chiar de Andrada, iubita lui din competitie.

loading...
Distribuie:

Vezi si:

Un comentariu la “Cristi MPFM 4 eliminat si el din cursa catre masina?

  1. MIRIAM

    Fetelor_____am pus sampania la rece!!! Dara a castigat al nostru masina; Bravooo Marine l-ai razbunat pe Nicu,imi amintesc cu cata rautate l-a dat afara pe Nicu Fetelor merg si dupa artificiiii, le-a cazut steaua arogantilor!! De acum D-zeu cu mila,asta mica elef merge acsa cu masina!Ce naiba ma bucur asa,prea multe au facut cei doi reji,credeau ca totul li se cuvine;Marin l-a infrant si pe el si pe ea!!! 🙂 🙂

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *