Cristi si Andrada MPFM, un nou cuplu in competitie?

Cristi si Andrada MPFM sunt din ce in ce mai apropiati in ultimul timp in casa Mireasa pentru fiul meu. Acest lucru a fost observat atat de concurentii din casa Mireasa pentru fiul meu, cat si de telespectatori.

Telespectatorii MPFM au vazut apropierea celor doi si au ales sa ii voteze la pachet. Sustinatorii Andradei chiar au declarat ca l-au votat pe Cristi MPFM pentru ca a fost singurul concurent din casa Mireasa pentru fiul meu care a fost alaturi de aceasta.

La petrecerea Cristianei de aseara, Cristi si Andrada MPFM au fost destul de apropiati, au dansat si s-au distrat impreuna. In randul telespectatorilor emisiunii a aparut intrebarea daca cei doi vor forma un cuplu.

„Ar putea bea din acelasi pahar de vodca, daca stau mai bine sa ma uit la ei”, a spus ironic o telespectatoare a emisiunii Mireasa pentru fiul meu.

„De ce nu? Chiar le-ar sta bine impreuna, sunt doi frumosi. Fiecare face greseli in tinerete si nu numai, asa ca numai faceti pe oamenii perfect, nu ii sustin, dar nici nu ii critic, ii simpatizez!”, a spus alta telespectatoare MPFM.

Credeti ca Andrada si Cristi MPFM 4 se potrivesc?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *