Cristi si Andrada MPFM, un nou cuplu in competitie?

Cristi si Andrada MPFM sunt din ce in ce mai apropiati in ultimul timp in casa Mireasa pentru fiul meu. Acest lucru a fost observat atat de concurentii din casa Mireasa pentru fiul meu, cat si de telespectatori.

Telespectatorii MPFM au vazut apropierea celor doi si au ales sa ii voteze la pachet. Sustinatorii Andradei chiar au declarat ca l-au votat pe Cristi MPFM pentru ca a fost singurul concurent din casa Mireasa pentru fiul meu care a fost alaturi de aceasta.

La petrecerea Cristianei de aseara, Cristi si Andrada MPFM au fost destul de apropiati, au dansat si s-au distrat impreuna. In randul telespectatorilor emisiunii a aparut intrebarea daca cei doi vor forma un cuplu.

„Ar putea bea din acelasi pahar de vodca, daca stau mai bine sa ma uit la ei”, a spus ironic o telespectatoare a emisiunii Mireasa pentru fiul meu.

„De ce nu? Chiar le-ar sta bine impreuna, sunt doi frumosi. Fiecare face greseli in tinerete si nu numai, asa ca numai faceti pe oamenii perfect, nu ii sustin, dar nici nu ii critic, ii simpatizez!”, a spus alta telespectatoare MPFM.

Credeti ca Andrada si Cristi MPFM 4 se potrivesc?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

4 comentarii la “Cristi si Andrada MPFM, un nou cuplu in competitie?

 1. MIRIAM

  Ioanaaaa!____ai auzit pe ce data e nascuta Cata,jur ca nu am stiut,doar ca e ardeleanca de-a mea din AB,acum inteleg de ce-mi place fata asta,ochii verzi,cei mai frumosi!!!

  Reply
 2. MIRIAM

  Ioanaaa___azi am reputat un succes,nu m-am uitat la emisiune DECAT am ascultat-o,am avut mult de calcat,,am facut rocada hainelor de iarna cu cele de vara,ptiuuu cate mai sunt;Dar altceva am vrut sa spun ca am votat de 15 ori,de cate ori interveneau sacalii eu votam C&N;
  La prima emisiune pulifrici danete tacea ca un cacat in iarba,acum s-a gasit el sa intervina.Nasoasa a sarit si ia cu clontul ala lung,d-ne ce urata e;
  Vaida un neam de traista,i-a spus lui „”nelutu”” ca e urat,asa l-a facut Cata,isi castiga si ea painea,dar nu-i corecta,pe nasoasa si vulpoi nu-i intreaba nimic niciodata;

  Reply
 3. maria-alexia

  CUPLU ANDRADA SI CRISTI?NICI CA SE PUTEA MAI PERFECT- doua muste betive mincinoase pe deasupra.
  Niciodata pana acum nu a existat un cuplu mai vicios in mepefemeu – amandoi betivi , amandoi miNicinosi,amandoi veninosi,amandoi schiloditi de uratenia preaplinului de neimplinri,amandoi dornici de razbunari pe vini imaginare ,vini existente doar in mintile lor .Daca astia doi se vor „iubi” eu promit sa ma uit din nou la marea facatura a DOMNULUI Dumitru , care se numeste MEPEFEMEU.
  Pupici fetelor si somnic pufos impreuna cu buchete de bujori pentru fiecare.
  Pana la marea IUBIRE a consacratei muste betive numita Andrada (cu pretentii de mare pisicoloaga ,analista a comportamentuli ABSOLUT DEVIANT a numitei Catalina )cu MARELE pisachios ,betivan notoriu ,VOTEZ MULTIPLU Catalina si Nicolae.
  Tot ce stiu despre aceasta faimoasa emisiune ,stiu din comentariile voastre,cele ce aveti rabdarea necesara sa urmariti aceasta facatura de emisiune -daca am inteles ceva gresit si am comentat aiurea , imi cer scuze.

  Reply
 4. laszlo ida

  Stau, privesc la tv …si ma minunez… Cred ca emisiunea se degradeaza, la inceputuri, exista bun simt, acum…imi cer scuze, insa ma uimiti. Cristi, Andrada doi concurenti foarte…nici nu stiu cum sa ii numesc sa nu jignesc, sunt jalnici, de asemenea Danut. Ma intreb pana cand ii mai tolerati?

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *