Cristiana MPFM 4 i-a transmis un mesaj emotionant mamei sale cu ocazia zilei acesteia de nastere

Cristiana si Marian mpfm 4Cristiana din sezonul 4 Mireasa Pentru Fiul Meu i-a transmis un mesaj emotionant mamei sale cu ocazia zilei acesteia de nastere. Tanara i-a facut printre altele si o marturisire despre barbatul pe care l-a ales sa-i fie alaturi pentru tot restul vietii.

Cristiana de la „Mirasă pentru fiul meu” a postat pe o reţea de socializare o fotografie cu mama ei. În imagine, femeia este zâmbitoare şi ţine în braţe un buchet cu flori. Poza este însoţită de un mesaj extrem de emoţionant, în care aceasta îi spune celei care a adus-o pe lume ce înseamnă pentru ea.

Cristiana i-a spus mamei sale că i-a adus în viaţă băiatul pe care aceasta şi l-a dorit – soţul ei! Totodată, tânăra i-a mulţumit femeii că îi iubeşte şi că le este alături.

Mama. Doar dacă spui acest cuvânt care înseamna tot, îţi umple sufletul de fericire, iubire şi linişte. Tu eşti cea mai minunată mamă din lume, eşti alături de noi în fiecare secundă, eşti alinarea noastră, eşti totul. Iar acum eşti şi mai fericită şi împlinită că mai ai un băiat, cum îi spui tu „baiatu’ meu” şi el este viaţa mea. Îţi mulţumim că ne iubeşti, că ai grijă de noi şi îţi mulţumim că eşti lângă noi! La mulţi ani, draga noastră mamă! Te iubim nespus de mult!❤❤❤❤❤„, este mesajul emoţionant pe care Cristiana i l-a transmis mamei ei cu ocazia aniversării acesteia.

Cristiana şi-a cunoscut jumătatea în casa „Mireasă pentru fiul meu”, în sezonul patrul, al emisiunii difuzată de Antena 1. Tânăra şi Marian s-au căsătorit la finalul competiţiei, care a avut loc la sfârşitul lunii august 2015.

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *