Cristiana şi Marian, foşti concurenţi la MPFM, au plecat în luna de miere! Imagini spectaculoase de la cununia religioasă

cristianamarianlunademiere4Cristiana şi Marian, foşti concurenţi la „Mireasă pentru fiul meu”, şi-au botezat fiul în urmă cu câteva săptămâni şi se pare că în aceeaşi zi au făcut şi cununia religioasă.

Cristiana şi Marian au plecat acum în luna de miere. Cei doi s-au fotografiat pe plajă, fericiţi că au reuşit să facă şi acest pas important. Într-una dintre fotografii apar şi verighetele care au un stil aparte. Sunt colorate cu verde, făcute parcă special pentru ei.

„Momente unice. Rian Daniel. Cununia religioasă. Botez. O mică lună de miere. Vă pupăm şi vă mulţumim că aţi fost alături de noi! Mulţumim pentru urări! O zi frumoasă”, au scris Cristiana şi Marian pe o reţea de socializare.

„Casă de piatră! Multă sănătate! Să aveţi parte de tot binele din lume! Casă de beton armat! Copii frumoşi!”, le-au scris imediat prietenii.

Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste încă de la ieşirea din casa „Mireasă pentru fiul meu”, iar acum se bucură şi de un băieţel, căruia i-au pus numele Rian Daniel.

foto : facebook

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *