Cristina, fostă concurentă la MPFM, urare neaşteptată pentru Andrei, de 1 martie: „Din zăpadă am putut să fac om, din tine nu”

cristina-si-andrei-de-la-mpfm-2Cristina, fostă concurentă la „Mireasă pentru fiul meu”, a reuşit să îşi uimească prietenii de pe reţelele de socializare.Aflată alături de soţul ei în Londra, tânăra blondă i-a făcut o urare de-a dreptul uimitoare.

Cristina, fostă concurentă la „Mireasă pentru fiul meu”, l-a pozat pe Andrei într-o ipostază amuzantă. Cu toate că e foarte frig afară, tânărul a ieşit doar într-o pereche de pantaloni scurţi, iar blondina a scris o descriere pe măsură.

„Din zăpada am putut sa fac OM ☃️… din tine nu ! 🤷🏻‍♀️😂 Hahah, primăvara mea începe cu el…❤ Bărbat nebun.Soţul meu. Primăvară”, a scris Cristina.

Cristina şi Andrei sunt foşti concurenţi la „Mireasă pentru fiul meu”. S-au căsătorit după ce au ieşit din competiţie, iar recent s-au mutat în Anglia.

andreicristinampfm

Distribuie:

Vezi si:

Un comentariu la “Cristina, fostă concurentă la MPFM, urare neaşteptată pentru Andrei, de 1 martie: „Din zăpadă am putut să fac om, din tine nu”

  1. Dr Oetker

    2 ,prapaditi de tzigani ,el batausul si golanul editiei respective,ameninta pe toti cu bataia si ea o fasneatza creola ce gasesti pe toate gardurile in Italia!Uitati-va la ea cum arata ,un monstru plin de silicon ,prost pus ,si botox la greu!Deh daca nu e scoala!Iar el un pitic umflat de steroizi si ff nervos si violent!Astia pe vremuri n-aveau bani nici de mamaliga!Stateau in carute cu coviltir!!!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *