Cristina Mpfm 2 s-a logodit

Cristina mpfm 2Cristina, fosta concurentă a celui de-al doilea sezon al emisiunii Mireasă pentru fiul, a împlinit ieri frumoasa vârsta de 25 de ani. De ziua ei de naştere, Cristina a primit din partea iubitului ei, Gabi, un cadou cu totul special: inelul de logodnă.

Gabi s-a aşezat în genunchi în faţa alesei inimii lui şi a cerut-o de soţie, oferindu-i un inel însoţit de un buchet de trandafiri roşii şi un ursuleţ de pluş cu poza lor, pe care era scris „Cristina, vrei să fii soţia mea?”, iar fosta concurentă a răspuns cu multă emoţie „DA”. Fericitul eveniment a fost imortalizat într-o fotografie, pe care cei doi îndrăgostiţi au postat-o pe Facebook, iar felicitările şi urările de bine din partea prietenilor şi apropiaţilor nu au întârziat să apară.

Cristina şi Gabi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de doi ani de zile, din luna noiembrie 2015.
Cei doi îndrăgostiţi radiază de fericire când sunt unul în prezenţa celuilalt, aşa cum se poate observa din fotografiile pe care aceştia le postează pe Facebook şi nu ezită să-şi exprime dragostea, scriindu-şi unul altuia cuvinte frumoase şi emoţionante.

„Sunt fericită că există cineva care să mă accepte cu defecte și calități, să mă facă, indiferent de moment, să zâmbesc și să mă simt iubită!”
”Îl iubesc, pentru că încearcă să mă cucerească în fiecare zi, chiar dacă sunt deja a lui!”, a scris fosta concurentă pe contul personal de Facebook.

„Te iubesc cu adevărat, cu fiecare celulă din corpul meu, cu fiecare respiraţie a mea. Cred că meriţi asta. Cred că merităm asta. Cred că ai putea fi marea dragoste a vieţii mele.”

”Te iubesc nu doar pentru ceea ce ești, ci și pentru ceea ce sunt eu atunci când sunt cu tine.”
„Ştii, iubita, că te iubesc şi te voi iubi întotdeauna”, i-a scris Gabi iubitei lui.

Cristina are 25 de ani, este din Mioveni și a intrat în casa Mireasă pentru fiul meu în luna septembrie 2012, la începutul celui de-al doilea sezon al îndrăgitei emisiuni matrimoniale.

În casa Mireasă pentru fiul meu, Cristina a format un cuplu cu Cosmin, un concurent din Avrig, județul Sibiu. Cristina a fost eliminată din emisiune cu doar două săptămâni înainte de marea finală a sezonului, iar Cosmin a rămas în competiție și s-a numărat printre finaliștii sezonului. După marea finală a sezonului 2 Mireasă pentru fiul meu din luna august 2013, Cosmin s-a mutat acasă la Cristina, în Mioveni, iar cei doi tineri și-au continuat relația, însă după doar câteva luni s-au despărțit. În primăvara anului 2014, Cristina a anunțat pe contul său de Facebook că ea şi Cosmin nu mai formează un cuplu. Ulterior, în toamna anului 2015, Cristina și-a găsit fericirea în brațele lui Gabi, viitorul ei soţ.

cristina mpfm

foto: facebook

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *