Cu cine se mai iubeste Mirela Boureanu Vaida astazi: „M-am gandit ca e timpul sa fac o dezvaluire”

mirela vaidaEste „Ziua îndrăgostiţilor”, o zi specială, iar Mirela Boureanu Vaida a decis că este timpul să facă o dezvăluire. Chiar dacă i-a fost greu să vorbească despre asta, fosta prezentatoare a emisiunii „Mireasă pentru fiul meu” şi-a făcut curaj şi a spus totul. Într-o postare pe blogul ei, Mirela Boureanu Vaida a povestit prin ce trece. Nu, nu vă panicaţi! Vedeta a explicat ce se petrece, dar are şi o rezolvare.

„Mi-a fost greu să mă hotărasc să scriu despre asta, dar trebui. Nu mai pot să ţin doar pentru mine, mai ales ca sunt şi copiii la mijloc… Soţul meu e plecat des din Bucureşti. Oricum va afla. Măcar să afle azi!”, a început Mirela Boureanu Vaida postarea.

„M-am luptat din răsputeri să nu cedez ispitei. Dar sunt femeie. Măcar eu am puterea să recunosc şi să vorbesc deschis despre asta. Ca să ştie şi altele şi să nu păţească la fel! (…) Mă curtează de multă vreme… A ştiut cum să mă ia. N-a venit cu texte de 2 lei care prind, poate, la puştoaice. S-a strecurat tiptil, ştiind că am şi 2 copii pentru care aş face orice. Mi-a prins punctul sensibil şi m-a lovit. Mi-a ademenit, mai întâi, copiii. S-a jucat cu ei o perioadă, i-a drăgălit, i-a dus la mall, la locurile de joacă pentru copii, la piscină.. I-a scos afară cu sania! Am fost fericită, o perioadă! Mi-am văzut copiii antrenaţi în tot felul de activităţi şi m-am bucurat să văd cât de bine se împacă.(…) Daca aş spune STOP acum, oricum s-ar întâmpla altă dată! Nu pot scăpa de ceea ce mi-e dat. Trebuie să-mi accept soarta! Până într-o zi când a început să se poarte ciudat! Nimic nu-i mai plăcea! Am observat ca ne trata cu un fel de RĂCEALA! Da! Anul asta, răceala is my Valentine!”, adăugat ea.

„Nu-i nimic, dragă răceală de sezon! Am crezut că ne ocoleşti anul asta! Dar dacă tot ai venit, nu ne speriem! Avem granule şi picături homeopate, mult chef de joacă şi multă dragoste părintească şi fraţească!”, a scris ea la final.

sursa: mirelavaida.ro
foto: facebook.com

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *