Cum a aparut Stefania, fosta concurenta MPFM 2, alaturi de iubitul ei

stefania mpfm 2 aparitie in publicVa mai aduceti aminte de Stefania din sezonul 2 MPFM? Chiar daca nu i-a adus marea dragoste, participarea la „Mireasa pentru fiul meu”, in cel de-al doilea sezon, i-a schimbat viata total si acum e mai fericita ca niciodata. Totuşi, ea a uitat sa fie frumoasa.

La scurt timp după ieşirea din competiţia iubirii, Ştefania şi-a dedicat timpul liber pasiunii sale pentru haine şi a început să realizeze rochii care mai de care mai chic. Mai mult de atât, ea iubeşte din nou, însă dacă în timpul emisiunii surprindea cu un look elegant şi sofisticat, acum ea a renunţat la machiaj, fapt ce i-a determinat pe fani să creadă că nu mai este preocupată de aspectul fizic.

stefania mireasa pentru fiul meu

În ciuda frumuseţii şi naturaleţii ei, Ştefania nu şi-a găsit jumătatea în casa „Mireasă pentru fiul meu”. O lungă perioadă de timp, Florin, unul dintre foştii concurenţi, i-a făcut curte brunetei, ba mai mult aceştia au părut că fac paşi importanţi pentru a forma un cuplu. Cu toate acestea, amândoi au părăsit emisiunea la fel de singuri cum au intrat.

stefania mireasa pentru fiul meu2
sursa foto: facebook.com

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *