Cum a reactionat fosta iubita a lui Radu MPFM, dupa ce a aflat ca acesta sa reintors in competitie

radu si alyaRadu a avut o relație tumultoasă cu Alya, fosta iubită pe care a cunoscut-o după ce a părăsit în urmă cu doi ani casa ”Mireasă pentru fiul meu”. Supriza cea mare a fost când ieri, Radu și-a făcut apariția în competiție. Nimeni nu se aștepta ca Radu să se întoarcă în casa ”Mireasă pentru fiul meu”. După ce și-a înșelat iubita, pe Alya, fostul concurent a vrut să o ia de la capăt în casa ”Mireasă pentru fiul meu”.

”Să fii întotdeauna tu însăţi, o femei bună, una care se poartă natural şi nu încearcă să urmeze anumite opinii sau să îi facă pe plac cuiva e întotdeauna mult mai atractivă decât cele care vor să fie ceva ce nu sunt. Femeie, tu să fii bună! Să fii drăgăstoasă şi să ai mereu grijă să îţi păstrezi alături un bărbat care te respectă şi te ajută să te simţi cât mai bine în pielea ta, nu unul care vrea să-şi dovedească supremaţia sau importanţa înjosindu-te 🙏🏼Femeile bune să le rămână bărbaţilor buni care sunt capabili să iubească şi să aprecieze. Femeile rele, cele care nu prea au gânduri serioase să le rămână bărbaţilor răi, celor care nu ştiu să respecte, să iubească sau să aprecieze ceea ce au alături, dacă au. Fii tu însăţi, dragă femeie, nu încerca să fii femeie rea dacă tu de fapt eşti bună doar pentru că, vezi Doamene, femeile rele obţin mereu ce vor. Obţin ce merită! Numai ce merită! Fiecare primeşte ce merită.”, a scris Alya pe una dintre rețelele de socializare.

Prietenii virtuali ai Alyei au început să o acuze că are o nouă relație și că l-a dat uitării pe Radu, după care suferea. ”Timpul le vindeca pe toate, „indragosteala” asta nu vine cand vrei tu sau eu nu are nici timp nici spatiu, nici nu o poti masura! Plus ca ceea ce am trait eu un/o necunoscut/a nu poate stii niciodata”, a fost răspunsul fostei iubite a lui Radu.

sursa: facebook.com

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *