Cum a surprins-o Grigore pe Mariana – MPFM 3

Cum a surprins-o Grigore pe Mariana - MPFM 3Grigore, fost concurent in editia numarul 3 a celui mai iubit reality show din Romania, MPFM, se poate declara un barbat implinit. Finalul concursului l-a incheiat la bratul femeii iubite, iar in Marea Finala s-au casatorit. Acum, la un an si cateva luni de la incheierea acelui sezon cei doi tineri sunt printre putinele cupluri care au ramas impreuna si traiesc una dintre cele mai frumoase povesti de dragoste.

In stagiunea cu numarul 3 a emisiunii, Grigore a facut cuplu cu Mariana. Inca de la inceput s-au indragostit unul de celalalt, terminand competitia printre finalisti.

Dupa iesirea din casa, Mariana si Grigore s-au mutat impreuna, si-au continuat povestea de iubire, si-au cunoscut parintii si prietenii apropiati, iar acum, la mai bine de un an de la casatorie, totul pare intre ei doar lapte si miere.

Pentru ca este un barbat ce isi respecta iubita si o surprinde de fiecare data intr-un mod placut, acest lucru fiind aratat pe parcursul sezonului la fiecare aniversare a cuplului lor, acest lucru se intampla si in prezent.

De fiecare data cand ii face cate o surprinza, concurentul tine sa o impartaseasca si cu fanii.

De curand, concurentul a tinut sa isi indulceasca sotia cu o placinta cu mere.

Grigore a preparat pentru Mariana MPFM 3 o placinta cu mere

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *