Cum va alege numele Gabriela Cristea pentru copilul pe care îl va avea cu Tavi Clonda

cristeaGabriela Cristea și Tavi Clonda sunt nerăbdători să devină părinți. Și, așa cum fac toți cei care așteată să se bucure de un copil, au discuții interminabile pe tema numelui pe care îl vor alege pentru fiul lor.

Așa că, spun surse apropiate de Gabriela și de Tavi, zilele trecute, cei doi au făcut un adevărat armistițiu pentru a nu se mai certa când vine vorba de moștenitorul lor. Așa că, după ce i-a explicat cântărețului că, oricât și-ar dori el un anume nume, ea nu este de acord și că, în fapt, doar norocul îl va face pe micuț să poată fi strigat cum și-ar dori el, au pus la cale felul în care îi vor alege prenumele. Două, la număr.

Astfel, ne-au dezvăluit sursele noastre, cei doi părinți vor alege câteva nume care le plac, iar apoi, după ce le vor scrie pe câte un bilețel, le vor introduce într-o urmă din care, fiecare, vor extrage câte o hârtiuță pe care e scris cum îl va chema pe micuț.

Gabriela Cristea, însărcinată după ani de eforturi

Gabriela Cristea a recunoscut, azi, cu lacrimi în ochi că este gravidă. Soţul ei, Tavi Clonda, a venit cu un trandafir şi s-a aşezat în genunchi, apoi i-a pupat burta.

”V-am făcut tot felul de mărturisiri. Nu a fost nici ușor, nici greu în perioada aceea. (…) În urmă cu 2 ani am decis să ne căsătorim. Credeam noi că ne-am găsit calea. Pentru că astăzi e o zi specială, pentru noi ca și cuplu. Astăzi, trăim împreună cele mai frumoase momente din viața noastră”, a declarat Gabriela Cristea la TV.
Gabriela Cristea (42 ani) este însărcinată şi va deveni pentru prima dată, după ani de chin şi tratamente costisitoare. Fericită, dar precaută, Gabriela Cristea a mers la clinica specializată pentru a face Bitestul sau Testul de Screening pentru Anomalii Cromozomiale şi Sindromnul Down, care se realizeză în primul trimestru de sarcină. Conform surselor noastre, Gabriela Cristea și Tavi Clonda așteaptă să devină părinții unui băiat.

sursa: spynews

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *