Danut MPFM 4 inca mai sufera dupa Carmen

Carmen si Danut MPFM 4Danut MPFM 4 inca nu si-a revenit dupa despartirea de fosta lui iubita, Carmen. Tanarul i-a marturisit iubirea lui si faptul ca o cauta in toate femeile, insa ca niciuna nu este ca ea.

Danut de la „Mireasa pentru fiul meu” inca este indragostit nebuneste de fosta lui iubita, Carmen, pe care a cunoscut-o in competitia matrimoniala de la Antena 1.

Tanarul nu se poate resemna la gandul ca a pierdut-o pe femeia pe care o iubeste cu tot sufletul, asa ca a tinut sa-i impartaseasca si ei sentimentele prin intermediul unei retele de socializare.

„Am promis ca atata timp cat in lume exista trandafiri, dragostea mea sinceri fata de Carmen nu va disparea. Dumnezeu ma va ajuta sa o am pe Carmen langa mine. Doamne ajuta!!! Carmen, oriunde ai fi, sa nu uiti ca doar eu te iubesc si iti vreau binele adevarat!”, i-a transmis Danut fostei lui iubite.

danut mpfm 4 facebook

„Ai grija de tine si ma rog ca tu s o imbratisezi cat mai curand pe Carmen!” sau „Dumnezeu sa fie alaturi de tine Danut!Toate visele tale sa devina realitate,iar iubirea ta penru Carmen sa invinga!” au fost doar doua din comentariiile de la aceasta postare.

Cuvintele fierbinţi nu i-au alinat dorul din suflet, aşa că Dănuţ a revenit cu o nouă postare, câteva versuri din melodia „Album de familie”, interpretată de Melina şi Vescan:

„Te caut în mulţime şi tot nu dau de tine.
Eşti o parte din mine, alerg pe drumuri străine.
Şi strig cât pot de tare, sufletul mă doare.
Şi te văd în oricine, cine sunt eu fără tine.
Dar poate într-o zi într-o poză vom zâmbi…Doamne ajută!”

Versurile sunt însoţite şi de o fotografie în care Carmen apare senină şi zâmbitoare.

danut mpfm 4

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *