Dar ce asortați sunteți! Elly și Cristian de la MPFM au ieșit la plimbare! Ce detaliu a ieșit în evidență

elly-si-cristian-mpfm-1Elly și Cristian, unul dintre cele mai durabile cupluri de la „Mireasă pentru fiul meu”, sunt foarte admirați de susținători și fani! Cei doi au ieșit la plimbare și există un detaliu care a ieșit în evidență. Cei doi s-au asortat și s-au pupat în văzul lumii.

Celebrul cuplu de la MPFM, Elly și Cristian, „Shonelly”, au ieșit la plimbare în Capitală, iar un detaliu a ieșit în evidență! Foarte fericiți că s-au căsătorit și că locuiesc împreună, cei doi au făcut o plimbare prin târgul de Crăciun din centrul Bucureștiului și și-au făcut poze. În fotografia postată pe rețelele de socializare, Elly îl pupă pe Cristian pe obraz, ca doi îndrăgostiți, dar detaliul care iese în evidență este asortarea vestimentară. Cristian poartă o geacă de culoare maro deschis, iar Elly s-a asortat cu un fular de aceeași nuanță. Internauții le-au comentat celor doi la fotografie.

„O poză cât 1000 de cuvinte. Familia Șonea, mereu zâmbitori, fericiți și îndrăgostiți! Pupici, copii frumoși”, „Frumos! o filă din povestea Shonelly❤”, au scris aceștia în comentarii.

🧡

O postare distribuită de ShonElly ❤️❤️❤️ (@shonelly11) pe

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *