„De când nu s-a spălat pe faţă de e aşa neagră?”. Cristina de la MPFM şi-a speriat fanii cu cea mai recentă fotografie

Andrei si Cristina la dj - 5 iulie 2014Cristina şi Andrei de la Mpfm 3 formează unul dintre cele mai iubite cupluri din istoria emisiunii. Ei se bucură de numeroşi fani care îi îndrăgesc şi îi laudă de fiecare dată când se afişează împreună.

Chiar dacă oamenii care îi iubesc le spun doar de bine, sunt şi care vor să-i facă să reacţioneze în momentul în care consideră că au exagerat într-un fel.

Acesta este şi cazul recent al Cristinei. Soţia lui Andrei s-a fotografiat în maşină, însă felul în care arată i-a speriat pe fani. Culoarea pielii este foarte închisă, semn că este o împătimită a solarului.

Cristina a folosit, însă şi un fond de ten foarte închis, iar în constrast cu cămaşa albă pe care o poarte, culoarea feţei sale este extrem de ciudată.

Fanii nu s-au sfiit să-i spună Cristinei ce părere au despre cum arată, iar unii dintre ei au fost destul de duri în comentarii.

„De când nu s-a spălat pe faţă de e aşa neagră?”, „Dar poate a adormit pe la solar”, „Eu cred că pe lângă Black Friday la fondul de ten, a fost şi la clinica de estetică şi modelare corporală, că şi-a făcut un bot”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor Mpfm.

cristina

sursa: facebook

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *