Declarația emoționantă a Adrianei de la MPFM pentru Valentin, de ziua lui: ”Alături de tine nu există limite”

adriana si valentin mpfm5Adriana și Valentin s-au întâlnit în casa ”Mireasă pentru fiul meu”, iar de atunci au devenit de nedespărțit. Fosta concurentă a fost alături pentru a treia oară de soțul ei la ziua de naștere.

Deși nimeni nu credea în relația lor, cuplu Adriana – Valentin rezistă și acum, iar nimic nu pare a sta în calea fericirii lor. Fosta concurentă i-a făcut o urare impresionantă lui Valentin de ziua lui, iar cuvintele pe care i le-a spus, cu siguranță l-a făcut să zâmbească.

”A treia aniversare pe care o petrecem impreuna. Simt aceeasi bucurie pe care am avut-o in ziua din care 4 Noiembrie a inceput sa aiba o alta insemnatate pentru mine. Si stiu ca va fi la fel mereu. Pentru ca mi-ai demonstrat. Mi-ai demonstrat ca ziua in care am ales sa mergem mana-n mana o viata-ntreaga a fost o zi binecuvantata. Stiu ca alaturi de tine pot. Pot orice. Si iti multumesc pentru acest lucru! Iti multumesc ca alaturi de tine nu exista limite, existam doar noi doi, mai presus de orice! La multi ani buni si frumosi ca tine, Valentinul sensului meu!”, a scris Adriana pe una dintre rețelele de socializare.

foto: facebook

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *