Desfigurată de operaţiile estetice, Lorena de la ”Mireasă pentru fiul meu” s-a pozat nemachiată. Uite cum arată!

Lorena Vladu, fosta concurentă Mireasă pentru fiul meu, este de nerecunoscut după operaţiile estetice suferite. Criticată de mulţi dintre susţinătorii emisiunii MPFM, brunetei pare să nu-i pese şi este pusă pe schimbări. Dar cum arată nemachiată?

Ei bine, fosta iubita a lui George a publicat o fotografie pe reţelele de socializare în care apare nemachiată, din care putem observa că că aree buze inestetice şi deformate, dar un ten curat şi îngrijit.

Deşi operaţiile estetice sunt la modă şi numeroase tinere şi nu numai apelează la ele, nu toate au şi un rezultat satisfăcător. Asta s-a întâmplat şi în cazul Lorenei, care este criticată pe grupurile emisiunii „Mireasa pentru fiul meu”, pentru aspectul de păpuşă Barbie. Ţie îţi place cum arată Lorena acum?

Lorena Vladu a devenit cunoscută în urma emisiunii Mireasă pentru fiul meu, unde a format un cuplu cu George. Aceştia au fost împreună mai bine de doi ani de zile şi au divorţat la începutul anului 2014.

foto: facebook

Distribuie:

Vezi si:

Un comentariu la “Desfigurată de operaţiile estetice, Lorena de la ”Mireasă pentru fiul meu” s-a pozat nemachiată. Uite cum arată!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *