Disputa intre Cristi si Elly MPFM 4 pentru locul din cerc

Disputa intre Cristi si Elly MPFM 4 pentru locul din cercElly MPFM si Cristi, doi dintre cei trei concurenti din casa Mireasa pentru fiul meu care se intrec in ultima proba pentru castigarea masinii au ajuns deja la dispute aprinse privind locul pe care il ocupa in cercul rosu.

Nervii intinsi la maxim, oboseala si stresul si-au spus cuvantul, imediat dupa implinirea a 48 de ore de cand cei trei concurentii din casa Mireasa pentru fiul meu se afla in acel cerc.

Mai mult decat atat, imediat dupa eliminarea lui Danut MPFM din aceasta cursa, staff-ul a decis sa reduca marimea cercului in care concurentii se afla.

Cearta dintre Cristi si Elly MPFM nu i-a surprins pe telespectatorii emisiunii, discutiile dintre concurenti fiind previzibile in aceste momente.

Aratandu-se nemultumita este atinsa cu picioarele de catre Cristi, Elly MPFM i-a spus acestuia acest lucru. De cealalta parte, Cristi a avut si el ceva de spus.

„Poate vrei sa-mi iau locul si nu mai fac niciun schimb, tu cand ai pus picioarele pe mine, eu nu am zis nimic!”, a spus Cristi MPFM.

In imaginea de mai sus se vede cum Elly sta cu picioarele spre Marian, in timp ce Cristi este foarte aproape de linia cercului.

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *