Edith şi Ali, foşti concurenti la „Mireasă pentru fiul meu”, au o relaţie care scârţâie? „Ne ciondănim des!”

edith-si-ali-la-star-matinal-3Edith şi Ali, foşti concurenţi la „Mireasă pentru fiul meu”, se înţeleg mai bine ca niciodată, dar au au parte câteodată şi de momente neplăcute în relaţie. Se ceartă din cauza unui joc.

Edith şi Ali s-au pus pe afaceri de când s-au împăcat. Produc haine pentru petreceri, pentru parteneri şi chiar lenjerie sexy. Cei doi au dezvăluit că se înţeleg mai bine ca niciodată mai puţin când se joacă pe computer. Încă nu stau împreună, umblă cu bagajul de la unul la altul.

„Nu e momentul pentru un copil. Ne ocupăm de afacerea noastră pe care am lansat-o. Afacerea asta cu hăinuţe. Acestea pe care le purtăm. Noi le creem. Sunt hăinuţe de cuplu, de ocazie şi cu astea ne ocupăm în ultimul timp. (…) Nu avem chestii d-astea de gelozie. Ba chiar din proprie iniţiativă scriem că s-a dat cineva la noi.” a spus Edith la „Star Matinal.”

Şi Ali a făcut câteva dezvăluiri.

„Gândim împreună. Ea este puţin mai silitoare. Ea le face chiar dacă eu le mai amân. (…) Momentan stăm când la mine, când la ea. Ne mai certăm la fotbal când jucăm. Ţinem cu două echipe rivale şi acolo ne mai ciondănim.” a completat Ali.

foto: facebook

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *