Doamna Emilia-Mama Saptamanii,Cristina-Mireasa Saptamanii

Doamna Emilia si CosminA venit momentul in care plicurile cu voturile telespectatorilor s-au deschis. Dupa 2 saptamnii de competitie,cei de acasa au reusit sa isi formeze o prima parere despre concurenti si si-au exprimat preferintele prin vot.
Cea mai iubita mama,cu cel mai mare procentaj a fost doamna Emilia.
In randul fetelor,Cristina s-a situat pe primul loc si va merge la o intalnire cu Cosmin si cu doamna Emilia,mama sa.
Cei doi s-au ales reciproc.

loading...
Distribuie:

Vezi si:

16 comentarii la “Doamna Emilia-Mama Saptamanii,Cristina-Mireasa Saptamanii

 1. ela

  Dara 🙂
  ce sa zic 😆
  Dragos a vrut sa arate cat de macho este el, poate si altii au facut asta insa pentru ei nu e o lauda ca s-au folosit de cineva la un moment dat cand si unul si celalalt erau in dificultate cu partenerii lor stabili.
  .
  Dragos a placut-o pe tipa maritata altfel nu mai amintea de ea, ar fi fost ca o amintire urata pentru el sau un „accident”dar se pare ca a durat ceva timp daca ea venea si cu copilul la intalnire…
  si da, Mirela si regia poate vor aduce in discutie asta depinde de el daca raspunde la provocare…. se poate ca nu le va face jocul, ei incearca daca ies ceva din subiect bat tare, sa speram ca asta nu e ca Adrian asa naiv sa vina aici la caterinca cu „decizia de divort”fie ea si in favoarea lui sau din vina comuna sa demonstreze ce? si cui?.
  .
  Ca sa fac o gluma dragosii astia care se perinda pe la show pun sexu’ pe primul loc ..80% va amintiti ?! glumim… stim ca este o varsta cand unii barbatii gandesc si vad doar asta.

  Reply
 2. Mariam

  Oops!e clar….. nu iti place Cristina ,nici eu nu ma omor dupa Iulia,asta mica vorbeste mult dar compenseaza prin frumusete ,cred ca si asta e necesara in acest reality!))):

  Reply
 3. Miriam

  „Acum „asta mai repeta vaida obsesiv ….daca CRISTINUTA nu spunea ca a fost la un alt show se repeta istoria cu Andreea de la mpfm1,un lucru e cert…Catalin B. nu accepta in emisiunile lui decat fete frumoase,cat mai naturale,nici macar cu unghii false ,nu mai vorbim de pilcinguri sau alte mascareli,de multe ori le da pe sticla nemachiate de loc,ceea ce aici in acest show nu se intampla,cu toate ca ar fi necesar ca viitorul „sot”sa le vada cum sunt ele naturale!

  Reply
 4. oana Z

  ma bucur ca a iesit doamna Emilia mama saptamanii si Cristina mireasa saptamanii:D dar,abea este sapt 2 asa ca…nu se stie mai departe:D mi-ar placea si alte fete sa iasa pe primul loc cum ar fi:IULIA,ANDREEA,CORNELIA si CORINA…atat:))) cat despre mame: Doamna EMILIA evident:D Doamna LUMINITA SI Doamna STEFANIA..

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *