Doamna Marioara, din nou mama saptamanii (03.03.2012)

In Gala saptamanala Mireasa pentru fiul meu din 03 martie 2012, doamna Marioara a iesit din nou Mama Saptamanii, fiind votata de catre telespectatori intr-un procent de 44.4% din voturi. Primele trei fete au fost protejate de votul celor de acasa.
Doamna Marioara le-a propus spre eliminare pe Monica si Andrada, dar cum acestea au fost protejate de public, concurentele care vor intra in cursa spre eliminare au fost date de mama de pe locul II.
Pe locul II in randul mamelor s-a clasat doamna Maria cu un procent de 25,8% din voturi. Fetele propuse spre eliminare de doamna Maria au fost Andreea si Aurelia. Aveti la dispozitie o saptamana pentru a vota daca doriti sau nu ca una, ambele sau niciuna sa paraseasca competitia.


Ce parere aveti despre nominalizarile facute de doamna Marioara?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

66 comentarii la “Doamna Marioara, din nou mama saptamanii (03.03.2012)

  1. elena

    Adrian a fost cel mai sincer concurent,pe durata celor 6 luni.Daca vroia sa faca un cuplu ca al celor din Targoviste il facea demult. Adrian si doamna Marioara sunt sinceri,puternici si uniti asa cum ar trebui sa fie toate mamele cu copii lor.Rabdarea este intelepciune si ei au dat dovada de foarte multa in aceasta competitie cu toate acele hiene din casa.Toti au facut o coalitie,deoarece toti ceilalti concurenti nu reusesc sa-i doboare.FELICITARI ADRIAN SI DOAMNA MARIOARA

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *