Doliu pentru susţinătorii „Mireasă pentru fiul meu”! Toţi sunt în stare de şoc: „O boală necruţătoare a luat-o de lângă noi”

doliumpfm1O veste tristă a luat cu asalt grupurile create special pentru fanii emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”. Una dintre cele mai active membre ale celei mai expuse şi promovate emisiuni s-a stins din viaţă.

În timpul difuzării cunoscutei emisiuni, dar şi după încheierea acesteia, toţi cei care au urmărit-o şi-au continuat discuţiile pe grupurile de pe reţelele de socializare, acolo unde zilnic erau postate sute de fotografii cu foştii concurenţi.

„Mireasă pentru fiul meu” a fost una dintre cele mai urmărite emisiuni, motiv pentru care, concurenţii au stârnit o mulţime de controverse, discutate de fiecare dată pe grupurile destinate fanilor.

Recent, o veste tristă a căzut peste toţi membri. Una dintre cele mai active membre, care era mereu dedicată şi comunica cu toţi oamenii, s-a stins din viaţă din cauza unei boli necruţătoare. „Draga mea prietenă… drăguţa mea… crezi că pot saăspun ceva?? Mă rog cerului să ajungi cu bine acolo unde ai plecat. Și drumul să îţi fie plin de bunătatea pe care ai arata-o pe pământ. Sufletul să Îți fie ușurat. Iar inima plină de bucurie întrucât ai realizat multe lucruri frumoase. Multe lucruri bune… Sper ca acolo sus sa Îți fie bine… Și dacă te întâlnești cu băiatul meu să îi spui că îmi e dor de el!! Nu te vom uita niciodată. Dumnezeu să te aibă în paza și ăa te așeze la dreapta Sa!”, este mesajul cu care a fost făcut anunţul trist.

„Dumnezeu să o odihnească! / Cum?! Nu pot să cred! / Te vom iubi mereu! Sunt în stare de şoc / O boală necruţătoare a luat-o de lângă noi”, au reacţionat oamenii.

doliumpfm2

sursa: spynews ro

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *