Dragoş, fost concurent la „Mireasă pentru fiul meu”, s-a căsătorit! Primele imagini de la cununia civilă

dragos mpfm 2 s-a casatoritÎn data de 19 august 2017, Dragoş, unul dintre cei mai îndrăgiţi concurenţi din cel de-al doilea sezon al emisiunii Mireasă pentru fiul meu şi aleasa inimii lui, Mihaela, şi-au unit destinele.

Cu multă emoţie şi bucurie în suflet, Dragoş şi Mihaela au spus „DA” în faţa ofiţerului stării civile, în prezenţa familiilor şi prietenilor.

Cununia civilă a avut loc în Craiova, oraşul natal al lui Dragoş, iar mirii au fost foarte frumoşi şi eleganţi. În ziua cea mare, Mihaela a îmbrăcat o rochie roz pudră, din dantelă şi tul, iar Dragoş a optat pentru un costum clasic, negru, cu cămaşă albă şi cravată neagră.

Soacra mare, doamna Ştefana, a fost extrem de zâmbitoare în ziua cununiei fiului dânsei, semn că Mihaela nu l-a cucerit doar pe Dragoş, ci i-a ajuns la suflet şi mamei soacre.

După cununia civilă, mirii şi invitaţii lor au sărbătorit fericitul eveniment printr-o petrecere de pomină într-un restaurant din Craiova.

Povestea de dragoste dintre Dragoş şi Mihaela a început în urmă cu mai bine de un an şi jumătate, în luna ianuarie 2016. Se pare că sentimentele dintre cei doi tineri au fost extrem de puternice încă din primele luni de relaţie, deoarece Dragoş şi-a cerut iubita de soţie după doar două luni de iubire, fiind convins că Mihaela este femeia pe care doreşte să o aibă alături întreaga viaţă.

Dragoş și mama lui, doamna Ştefana, au fost concurenţi în cel de-al doilea sezon al reality show-ului matrimonial Mireasă pentru fiul meu, din luna septembrie 2012 până în luna august 2013.

La intrarea în competiţie, Dragoş a a declarat că este o fire prietenoasă și sociabilă, nu-i place minciuna, este absolvent al Facultății de Drept și Administrație Publică și speră să-și găsească în casa Mireasă pentru fiul meu aleasa inimii, care ar trebui să fie sinceră, iubitoare, înțelegătoare, liniștită și fidelă. Datorită carismei sale, „Văru”, aşa cum a fost supranumit Dragoş de telespectatorii emisiunii, a fost un concurent foarte îndrăgit de publicul emisiunii și s-a numărat printre finaliștii sezonului.

Dragoş nu şi-a găsit marea dragoste în Casa Mireselor, însă în afara competiţiei, destinul i-a scos în cale femeia mult visată, iar acum este un bărbat fericit şi împlinit.

Îi dorim fostului concurent „Casă de piatră” şi multă fericire alături de aleasa inimii lui!

foto: facebook

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *