E doliu la MPFM! Una dintre fostele concurente a facut anuntul: „Bebelusul a murit”

bebelusul adrianei mpfm 6MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2017. Tristeţe fără margini pentru una dintre fostele participante ale îndrăgitei emisiuni matrimoniale. Ea a dezvăluit pe internet motivul pentru care e în doliu, iar mesajele de condoleanţe au curs pe una dintre paginile sale de socializare.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2017. Cea care a făcut anunţul trist la început de an e Adriana, tânăra care a părăsit casa dragostei în urmă cu o lună împreună cu Sergiu. Îndoliată, tânăra şi-a schimbat fotografia de profil cu cea de mai jos, iar prietenii virtuali imediat au întrebat-o ce i s-a întâmplat.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2017. „Bebelusul unei prietene a murit” e răspunsul dat de Adriana, una dintre fostele concurente de la „Mireasă pentru fiul meu” când a fost întrebată pe o reţea de socializare de i s-a întâmplat.
MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2017. „Condoleanțe Adriana 😢😢sa ii dea Dumnezeu multa putere mamei sa poată sa treacă peste durerea asta😢😢”, „Condoleante familiei,cuvintele sunt de prisos,numai o mama poate stii cata durere exista…”, „Fii langa ea …contează mult prezenta de in aceste momente…” sunt doar trei dintre mesajele primite de tânăra care a părăsit luna trecută casa dragostei.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2017. Adriana, una dintre fostele concurente ale îndrăgitului reality-show matrimonial a părăsit competiţia „Mireasă pentru fiul meu” la începutul lunii decembrie 2016, alături de Sergiu. Imediat cum a ajuns acasă şi-a reluat activitatea pe reţelele de socializare. Prima postare este o fotografie cu fiica ei.

sursa: spynews.ro

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *