EA e cea mai bună prietenă a lui Edith, mireasa sezonului 6 de la MPFM! Ce „balcoane” are, iar „portbagajul” ei îi înfierbântă pe bărbaţi

edith si beatriceMIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Edith a dezvăluit cine e una dintre cele mai bune prietene ale ei. Şi asta după ce a făcut publică o fotografie cu aceasta şi a pus un mesaj din care se înţelege că tânăra, pe nume Beatrice, îi e şi la bine, şi la rău fostei concuente care a fost la reality-show-ul matrimonial, prezentat de Paula Chirilă.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Edith, mireasa ultimului sezon de la MPFM, s-a pozat cu cea mai bună prietenă a ei, Beatrice, şi unii dintre prietenii virtuali ai vedetei au făcut ochii mari. Tânăra domnişoară arată demenţial. Noi „am pus mâna” pe mai multe poze de-ale Roxanei, care are un corp de păpuşă.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. „mereu lângă mine!”, a scris Edith pe pagina ei de Facebook.

beatrice

beatrice 2

beatrice 3

sursa: spynews[.]ro

Distribuie:

Vezi si:

Un comentariu la “EA e cea mai bună prietenă a lui Edith, mireasa sezonului 6 de la MPFM! Ce „balcoane” are, iar „portbagajul” ei îi înfierbântă pe bărbaţi

  1. krina

    Doua profesioniste ale cluburilor de manele care nu refuzau si iertau niciun barbat amator de o partida …scurta!Poate,poate gasesc un fraierica geamantan sa mearga cu ele la starea civila!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *