Edina, fosta concurenta, si-a gasit alesul

edinaDornică să-şi întemeieze o familie, Edina s-a înscris la „Mireasă pentru fiul meu”, în primul sezon, însă povestea de iubire pe care a trăit-o alături de Adrian nu a funcţionat şi s-au despărţit. Ani de zile, Edina a încercat să-şi găsească sufletul pereche, însă norocul nu i-a zâmbit. Până acum.

edina si iubitul ei
După o relaţie tumultuoasă cu Adrian, Edina şi-a îndreptat atenţia către carieră, iar acum şi-a surprins fanii cu mai multe imagini inedite, în care apare în ipostaze romantice alături de noul ei partener.
edina_mireasa_pentru_fiul_meu

edina_mireasa_pentru_fiul_meu2

Actualul ei iubit al Edinei se numeste Sebastian Raul, iar de curand a postat un mesaj pe pagina sa de facebook, mesaj prin care isi arata dragostea fata de fosta concurenta MPFM. „Am pus în ordine inimioarele și am descoperit mesajul tău !!! În fiecare zi mă trezesc luminat de dragostea pe care ti-o port intr-un timp atât de scurt , sunt foarte fericit ca te-am întâlnit ești persoana ce îmi da putere și liniște sufleteasca !!!! Îți mulțumesc din suflet pentru surpriza neașteptată heart emoticon te „iuiu” Prințesa Mea !!!!”, a scris Sebastian in dreptul pozei de mai jos.

10325683_1212621308765436_1955815064272759634_n

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *