Edith MPFM6, acuzatii grave la adresa Georgianei: „Oricum – era de preferat iadul cu o femeie desteapta decat paradisul cu una proasta!”

edith si aliEdith, câștigătoarea emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”, este destul de răzbunătoare, după cum ea însăși s-a și autocaracterizat. De data asta, ținta ei pare să fi fost Georgiana, fosta iubită a lui Ali, cel alături de care Edith a învățat să iubească și să creadă în dragostea adevărată.

Edith a postat pe Facebook un mesaj cu subînțeles, iar fanii au întrebat-o imediat: „E cumva adresat Georgianei?”. Discretă din fire, Edith a ales să nu răspundă, ci să sporească astfel misterul.

„Oricum – era de preferat iadul cu o femeie deşteaptă decât paradisul cu una proastă!”, a scris tânăra, citându-l pe scriitorul Mihail Drumeș.

Ali și Edith s-au cunoscut în casa „Mireasă pentru fiul meu”, s-au iubit, s-au despărţit, s-au împăcat și au decis să devină și parteneri de afaceri. Edith a suferit foarte mult când Ali a părăsit-o și a ales să își refacă viața alături de Georgiana, ca mai apoi să se întoarcă în brațele primei iubite.

Voi ce părere aveţi?

foto: facebook

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *