Edith și Ali, departe de România de sărbători! Unde se află cuplul MPFM în prag de Anul Nou

edith-mireasa-pentru-fiul-meu-2Edith și Ali, cei doi concurenți ai emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”, au fost fotografiați în fața Castelului Edinburgh, din Scoția.

Deși au existat zvonuri despre o posibilă ruptură între cei doi, Edith și Ali dovedesc, încă odată, că sunt foarte fericiți împreună, călătorind și explorând meleaguri străine.

Acest lucru se întâmplă la puțin peste o lună de când Ali și-a serbat ziua de naștere, iar Edith și-a împărtășit dragostea printr-un mesaj pe care toată lumea l-a putut vedea.

Iar această imagine nu face excepție, zâmbetele largi de pe fețele celor doi întărind ideea că o despărțire nu se află la orizontul cuplului.

Edith și Ali au fost cuncurenți în sezonul șase al emisiunii matrimoniale „Mireasă pentru fiul meu”, la finalul căruia Edith a fost declarată mireasa sezonului. Cei doi formează un cuplu încă din timpul emisiunii, trecând prin mai multe despărțiri și împăcări.

edithsiali

sursa: facebook

Distribuie:

Vezi si:

Un comentariu la “Edith și Ali, departe de România de sărbători! Unde se află cuplul MPFM în prag de Anul Nou

  1. Figo 2000

    Doi oameni lipsiti de educatie si caracter care voi iati promovat acum ei sunt in scotia la un prieten de al meu care ia ajutat foarte mult din toate punctele de vedere si ei nu au respect fata de el si familia lui au stat doua luni in casa la prietenul meu fara sa contribuie macar cu 1 euro la cheltuieli au inceput sa dea tepe nu platesc chiria masina si bani luati cu imprumut au spus ca sunt persoane publice si nu trebuie sa plateasca nimic

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *