Ella MPFM 5: „Nu stiu ce as face daca Valentin mi-ar cere sa ma…!”

Ella MPFM 5 Nu stiu ce as face daca Valentin mi-ar cere sa ma...Ella s-a inscris in competitia Mireasa Pentru Fiul Meu 5 cu un singur gand: acela de a-si gasi sufletul pereche, dar dupa nici macar o luna de competitie a decis ca trebuie sa o paraseasca. Decizia ei de a parasi casa MPFM5 a uimit pe toata lumea.

Invitata astazi in emisiunea Star Matinal de la Antena Stars, Ela a spus care este adevarul pentru care a plecat dar si de ce a luat decizia de a plecat atat de repede din competitia in care si-a dorit cu atata ardoare sa participe.

Intrebata fiind de ce a ales sa plece, Ella MPFM 5 a afirmat: „Imi pare rau ca am parasit competitia pentru ca mi-as fi dorit sa gasesc pe cineva! Am decis sa plec deoarece mi-am dat seama ca nu as putea iubi niciun baiat de acolo si motivul pentru care ma dusesem era tocmai acesta, sa imi gasesc iubirea si sa fiu fericita. Cum nu ma regaseam in nici un baiat cu care sa fac cuplu am decis sa plec. Nu este Valentin motivul pentru care am plecat! Nu stiu ce as face daca Valentin mi-ar cere sa ma intorc, dar nu m-am indragostit de el! Nu stiu cu ce motiv Valentin mi-a dat numarul mamei lui, dar nu am apucat sa o sun si nu mai am nici numarul ei.”

Ella a recunoscut ca i-ar fi placut sa formeze un cuplu cu Valentin MPFM5. Desi la inceput fusese doar o iluzie, mai tarziu si-a dat seama ca nu poate iubi deocamdata: „In casa nu am intrat cu sufletul indoit, dar mi-am dat seama ca nu imi pot deschide inima desi imi doresc sa iubesc si sa fiu iubita! Nu am incredere sa intru intr-o alta relatie!”

Miercuri Ella se va intoarce in Italia.

sursa: Antena Stars

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *