Elly, fostă concurentă de la MPFM, răsfăţată de ziua ei de nume! Cum a fost surprinsă blonda sexy

ellyshoneamireasapentrufiulmeuIeri a fost zi de sărbătoare pentru creştinii ortodocşi, care au celebrat Sfinţii împăraţi Constantin şi Elena. Ei bine, printre cei care au petrecut ieri s-a numărat şi Elly, pe numele din buletin Elena, una dintre fostele concurente ale reality-show-ului matrimonial.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Elly Shonea a început în avans petrecerea cu ocazia zilei sale de nume. Sâmbătă, soţia lui Christian Shonea a primit o mulţime de flori superbe. Surprinsă de gestul celor dragi, blonda sexy s-a pozat cu ele şi a urcat pe internet fotografia. Iar fanii i-au dat like după like, dar i-au scris şi mesaje frumoase.

ellyshonewsmireasapentrufiulmeuflori

ellyshonewsmireasapentrufiulmeu1

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU a fost un reality-show matrimonial, prezentat de Paula Chirilă şi difuzat pe Antena 1, care s-a terminat pe 4 martie. Emisiunea a ajuns la șase sezoane de succes și a ajutat zeci de foști concurenți să își găsească jumătatea. În finala ultimului sezon, după ce Alina a fost eliminată au rămas următorii concurenţi: Edith, Adriana, Georgiana, Mihaela, Mihai, Mădălin, Geo şi Petru.

foto: facebook

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *