Elly MPFM 4 eliminata pentru ca a depasit linia cercului rosu?

Elly MPFM 4 poate fi urmatoarea concurenta din casa Mireasa pentru fiul meu care paraseste cursa pentru castigarea masinii, asta dupa ce ieri, Danut MPFM a facut acelasi lucru.

Destule controverse si discutii au loc pe grupurile de sustinere Mireasa pentru fiul meu, dar foarte putine sunt probate. Si aici ma refer la probe video, cele mai concludente probe. Daca concurentul Cristi MPFM este considerat deja eliminat dupa ce nu a fost atent si a scos capul in afara cercului rosu, de aceasta data Elly MPFM 4 se pare ca a gresit.

Cu doar cateva secunde inainte sa intre in pauza, Elly MPFM 4 s-a ridicat in picioare si a fost la limita de a depasi cercul (sau chiar l-a depasit). Tot acest lucru il puteti vedea in videoclipul de mai jos, incepand cu minutul 6:00.

Foarte multi dintre telespectatorii emisiunii Mireasa pentru fiul meu il vad deja castigator pe Marian, concurent asupra caruia nu exista nicio proba video, cum ca ar fi depasit cercul rosu.

Daca concurentii Cristi si Elly MPFM 4 vor fi eliminati sau nu din cursa pentru masina, vom vedea in emisiunea Mireasa pentru fiul meu de astazi, 14 iulie 2015.

Voi ce parere aveti? A depasit Elly sau nu cercul rosu?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *