Emanuel MPFM 5, mesaj dur la adresa staff-ului

 Emanuel MPFM 5, mesaj dur la adresa staff-uluiEmanuel a fost unul dintre cei mai controversati concurenti ai sezonului 5. Inca din prima seara de cand a intrat in casa Mireasa pentru fiul meu a avut de dus o lupta grea, fiind nominalizat de aproape toate fetele. Cu toate acestea el a fost votat de publicul MPFM 5 sa ramana mai departe, ajungand la un moment dat pe locul al doilea in topul preferintelor.

Chiar in prima gala saptamanala cand nu a mai fost protejat, concurentul a recurs la un gest extrem. A sarit gardul in direct. Pentru ca si-a rupt piciorul, concurentul a fost internat si operat de mai multe ori. Emanuel MPFM 5 tine legatura cu o parte din cei care l-au sustinut, iar de curand a postat si un mesaj pentru moderatoarea si ceilalti membrii ai stafului MPFM: „Tin sa va anunt prieteni ca eu nu voi urmari niciodata emisiunea mpfm deoarece imi provoaca o repulsie ingrozitoare. O detest foarte tare pe prezentatoare, o mitocana de 2 bani care minte in fiecare zi cu atata nerusinare. Am ajuns credeti-ma, sa am cosmaruri noaptea din cauza acestei emisiuni. Va rog sa ma scuzati daca am fost putin cam dur. Din pacate, urmatoarea victima psihologica la mpfm 5 va fi Emilia. Mirela si tigalosii ei (staff-ul) stiu ce fac. Sa speram ca destinul va fi de partea Emiliei.

Distribuie:

Vezi si:

12 comentarii la “Emanuel MPFM 5, mesaj dur la adresa staff-ului

  1. Lavinia

    Emanuel eu te susțin extrem de mult si ești cel mai mai frumos concurent.Eu am doar 12 ani dar înțeleg foarte multe lucruri si nu vreau sa spui la nimeni dar nici nu stiu cine este mama ♥♥♥♥♥♥mae adevărata .Te rog sa nu spui la nimeni.Te rogggggggggggg!!!!!!!!!!!!♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *