Emisiunea Nunta cu Scantei din 31 iulie 2017, VIDEO online

emisiunea-nunta-cu-scantei-31-iulie-2017Urmariti noua emisiune Nunta cu scantei de astazi, 31 Iulie 2017 de la ora 14:00. Premiera noii emisiunii are loc chiar in aceasta dupa-amiaza. Telespectatorii emisiunii se vor bucura de un relity show asa cum nu au mai vazut. Un cuplu, o saptamana, doua soacre si o nunta fara scantei, cel putin asta isi doresc mirii. Formatul emisiunii este unul pe cat de serios pe atat de amuzant si distractiv, Ana Morodan, prezentatoarea emisiunii alaturi de mamele concurentilor, trebuie sa orcanizeze o nunta in doar o saptamana.

Distribuie:

Vezi si:

2 comentarii la “Emisiunea Nunta cu Scantei din 31 iulie 2017, VIDEO online

  1. Dr Oetker

    H ai sa sparg eu gheata cu primul comentariu avenit sau nu!Ma bucura faptul ca ceva totusi a inceput!Nimic insa nu se compara cu NPMM sau MPFM! O alta mare bucurie este ca nu o mai vad pe omniprezenta Vaida si aici !
    Prezentatoarea Morodan pare interesanta ,o strica insa mult aspectul de gheisa ,cu fond de ten alb cu buzele date din greu cu carmin intens si parul negru lacuit!In rest sa speram ca vafi ceva de capul ac emisiuni ,imi pare tare rau sa-i revad pe piticul golan tatuat ,modoveanul Andrei cu tziganca Cristina si alti antipatici care vor reveni in ac emisiune!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *