Este tot mai fericita dupa ce a aflat ca este insarcinata: „Sunt foarte fericită, mi se pare că radiez”

insarcinataCântăreaţa Brighi, artista care s-a făcut cunoscută prin intermediul unei emisiuni televizate, a anunţat cea mai mare veste pe care lumea o aştepta cu sufletul la gură: este însărcinată.

Artista Brighi este însărcinată în 3 luni şi face sport pentru a se menţine în formă.

„Sunt foarte fericită, chiar mi se pare că radiez. Nu ştim dacă este fată sau băiat, dar ştim că e pudic. Şi-a mototolit acolo cordonul ombilical şi nu ne-a lăsat să ne uităm”, a spus Brighi într-o emisiune TV.

„Am avut tipicile greţuri, am înţeles că vor trece. Acum creşte burtica şi mişcă (n.r. copilul în burtă)”, a mărturisit artista.

Cântăreaţa Brighi şi soţul ei au în gând să se mute într-o altă locaţie, mai ales că şi-au dorit foarte tare să trăiască într-un loc mai spaţios.

„Ne-am gândit să ne mutăm la casă, mi-am dorit de foarte mult timp amândoi, şi soţul meu, şi am găsit o căsuţă perfectă, cu o grădină mică, parcă mă şi imaginez cum o să ies acolo cu căruciorul”, a declarat Brighi.

Brighi şi soţul său, Alex, nu s-au gândit încă la numele copilului.

Brighi cântă de la vârsta de 13 ani, este din Oradea şi a cunoscut succesul în momentul în care a participat la o emisiune concurs din ţara noastră. Artista a fost cerută în căsătorie în anul 2013.

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *