Florin MPFM 5 s-a despartit de Alexandra si s-a intors la fosta iubita?!

florin mpfm 5Toti sustinatorii lor au fost dezamagiti cand Alexandra a declarat ca a incetat relatia cu Florin. Acum se zvoneste ca motivul despartirii ar fi chiar fosta lui iubita.

Gurile rele sustin ca motivul despartirii ar fi chiar fosta iubita a lui Florin. Cu alte cuvinte, exista posibilitatea ca Florin sa se fi intors la fosta sa iubire, Valentina.

Florin a declarat in mai multe randuri in casa „Mireasa pentru fiul meu” ca a avut doua relatii importante in viata lui. Prima, cu Valentina, care ar fi fost marea iubire, iar a doua a inceput initial ca un soi de consolare dupa prima iubire, dar Florin a declarat ca a avut sentimente si pentru a doua femeie, care i-a oferit totul si i-a cucerit pana la urma inima.

Valentina este o tanara care locuieste in Bucuresti, este foarte frumoasa si pare o femeie hotarata. Florin ii apreciaza frecvent fotografiile Valentinei de pe retelele de socializare, iar fata ii intoarce like-urile.

iubita lui florin mpfm 5

Alexandra, una dintre fostele concurente care au participat în cel de-al cincilea sezon la „Mireasă pentru fiul meu” a postat pe Facebook imaginea de mai jos. Când l-au văzut, unii dintre fanii celor doi foşti iubiţi s-au gândit că aceşti încearcă să-şi refacă relaţia sau, cel puţin, discută despre o împăcare.

mesaj alexandra mpfm 5

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016. „Ale, tu meriţi mult mai mult! Eşti o fată deşteaptă” şi „Eşti tânără, sănătoasă, frumoasă şi deşteaptă! E lucru mare, să ştii <3 !! sunt două dintre mesajele pe care i le-au scris fanii. In urma cu putin timp, fosta iubită a lui Florin, unul dintre foştii concurenţi de la "Mireasă pentru fiul meu" a făcut public un alt mesaj. De data aceasta pare clar: ea merge pe un drum separat de cel al lui Florin. alexandra florin  mpfm 5 s-au despartit mesaj

Sursa: spynews.ro

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *