Fotografiile cu Mihai și Miki de la MPFM pe care nu le-ai văzut până acum! Uite cât de sexy s-a îmbrăcat fosta concurentă

mihai si mihaela mpfm6Mihai și Miki Borviz au avut nunta în luna septembrie a acestui an, aceasta fiind organizată în cadrul emisiunii „Nuntă cu scântei”. Cei doi însurăței au postat pe rețelele de socializare fotografii, iar anumite detalii au ieșit la iveală.

Miki şi Mihai Borviz formează un cuplu încă din emisiunea „Mireasă pentru fiul meu”, difuzată pe Antena 1. Aceştia au avut apariţii care mai de care spectaculoase, dar de data aceasta ochii se îndreaptă spre Miki. Aceasta a postat fotografii de la un eveniment, iar trupul său, cu siguranță, este invidiat chiar și de femei.

Îmbrăcată într-o rochie albă, Miki și-a lăsat la vedere picioarele și trupul foarte bine făcut. Foarte zâmbitoare și fericită, aceasta apare alături de soțul ei, Mihai.

Miki şi Mihai Borviz formează un cuplu încă din emisiunea „Mireasă pentru fiul meu”, difuzată pe Antena 1. Cei doi şi-au organizat nunta în cadrul emisiunii „Nuntă cu scântei” şi au avut parte de surprize memorabile!

sursa: facebook

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *