Geo, fost concurent de la MPFM, şi-a surprins total fanii: „Miresica mea frumoasă!”

geompfm6 nuntaGeo, unul dintre foştii participanţi ai reality-show-ului matrimonial, şi-a pus pe jar fanii, după ce a făcut publică o fotografie în care apare alături de o miresică tare frumoasă! Îmbrăcat la patru ace, tânărul a strălucit, dar a lămurit misterul odată cu mesajul scris în dreptul pozei. Desigur, unii dintre suţinători şi-au dat seama care e adevărul din pancartele pe care el şi mireasa le ţineau în mâini.

Weekendul trecut, Geo, unul dintre foştii concurenţi de la MPFM, s-a numărat printre nuntaşii de seamă de la o petrecere. Şi asta după ce una dintre prietenele sale, care i-a fost şi colegă de facultate, s-a căsătorit. Primul instinct al unora a fost acela că Geo s-a însurat şi că a dat-o uitării pe Edith, mireasa sezonului şase de la MPFM. Ei bine, misterul a fost aflat din mesajul de mai jos.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. „Miresica mea frumoasă!!!
Dumnezeu a vrut să ne întâlnim și să clădim o prietenie foarte frumoasă, să trăim cei mai frumoși ani ai studenției!! Acum, la cel mai important moment din viață ta, plin de emoții recunosc, îți doresc și în scris (dacă verbal m-am bâlbâit😂) să ai o căsnicie superbă, toate lucrurile minunate să îți iasă-n cale, să fiți fericiți și împliniți, sănătoși și la fel de frumoși.
Casă de piatră și numai bucurii.
#oldfriends #studenție #mireseala 😂😂😂
Cu drag și respect, de la Georgică pentru Tzutz 💖❤💋”, a scris Geo, unul dintre foştii concurenţi de la MPFM.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Geo Dragomir a încercat să formeze un cuplu cu Edith, mireasa sezonului şase al reality-show-ului matrimonial, dar lucrurile nu au mers în direcţia dorită. În prezent, Edith e într-o relaţie cu Ali, unul dintre foştii concurenţi de la MPFM.

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *